Gwarancja laptop

a ja mam takie pytanie trochę z innej beczki, a mianowicie z dniem dzisiejszym nagle zaczęło mi pachnieć dymem, patrze a od wejścia od ładowarki w laptopie idzie dym. Wyciągnąłem wtyczkę od ładowarki, patrze na nią a ona całkowicie stopiona, aż ten plastik w środku wylewał się z niej... i tu pojawia się moje pytanie czy przyjmą mi normalnie takie coś na gwarancje i czy mi to naprawią? Ja nie jestem w niczym winny a to się stało samo z siebie i nie chce żeby zabrali mi lapka na 2-3 tyg a później powiedzieli, że to z mojej winy a przez ten czas mógłbym naprawić to sobie sam.

Jesli masz Gwarancje musza przyjac i ci to naprawic a ile czasu to zalezy od nich czy to robia na miejscu czy wysyłaja do swojej firmy gdzie naprawiaja kiedys tez cos mialem z kompem oddałem i wymienili mi naped i płyte głowna wiec jesli chcesz to oddaj :)

no tak ale obawiam się, że oni znajdą na to jakąś wymówkę i powiedzą, że to z mojej winy, gwarancje mam a na miejscu tego nie zrobią bo jest do wymiany nie tylko ładowarka ale też wejście do ładowarki w lapku ;/

Musza ci to wymienic masz gwarancje wiec moga ci naskoczyc oddajesz i po sprawie

no wiem, że musza ale jak by to określić to jest wejście od ładowarki które się zużywa i oni mogą to określić jakoby to moja wina złego traktowania itp no ale w sumie takie coś nie powinno się zdarzyć. Btw poczytałem trochę na forach i tak się na ASUSach dzieje, że mają słabe i wadliwe wejścia od ładowarek

Dlatego się tego nie dotyka xD

a ja mam takie pytanie trochę z innej beczki, a mianowicie z dniem dzisiejszym nagle zaczęło mi pachnieć dymem, patrze a od wejścia od ładowarki w laptopie idzie dym. Wyciągnąłem wtyczkę od ładowarki, patrze na nią a ona całkowicie stopiona, aż ten plastik w środku wylewał się z niej... i tu pojawia się moje pytanie czy przyjmą mi normalnie takie coś na gwarancje i czy mi to naprawią? Ja nie jestem w niczym winny a to się stało samo z siebie i nie chce żeby zabrali mi lapka na 2-3 tyg a później powiedzieli, że to z mojej winy a przez ten czas mógłbym naprawić to sobie sam.