Gwarancja słuchawek w Media Expert

Witam

Kupiłem sluchawki za 40zł w Media Expert około 4miesiące temu. Niedawno zacząłem używać mikrofonu i okazało się, że jest uszkodzony kabelek (żeby działał musi być popchnięty w bok). Wejście sprawne bo sluchawki z Biedronki działał bez zarzutu.

Tak chciałem zapytać czy ktoś wie na ile Media Expert daje gwarancje? Mam pudełko i paragon, ale nie ma żadnej karty gwarancyjnej. Wiem, że sluchawki są/były ubezpieczone.

Karta gwarancyjna nie jest potrzebna, wystarczy paragon - tak mi się wydaje.
Gwarancja pewnie na dwa lata.

Jeżeli chodzi o kabelki to często nie chcą przyjmować, ale powiedz po prostu, że użyłeś ich pierwszy raz i d*pa :P to może się zgodzą.

Albo opierdziel ich to też się zgodzą :P

Wiekszość słuchawek niema karty gwarancyjnej, wystarcza paragon.Gwarancje na towar daje producent a nie Media Expert. Słuchawki maja 2 lata gwarancji.

Towar na reklamacje muszą przyjąć. To serwis decyduje czy uwzględni zgłoszoną reklamacje.

Ok dzięki

Jutro idę.

Witam

Kupiłem sluchawki za 40zł w Media Expert około 4miesiące temu. Niedawno zacząłem używać mikrofonu i okazało się, że jest uszkodzony kabelek (żeby działał musi być popchnięty w bok). Wejście sprawne bo sluchawki z Biedronki działał bez zarzutu.

Tak chciałem zapytać czy ktoś wie na ile Media Expert daje gwarancje? Mam pudełko i paragon, ale nie ma żadnej karty gwarancyjnej. Wiem, że sluchawki są/były ubezpieczone.