(H) Burning Legion "GnomoFobia" PvE-PvP

Witam chcialem oglosic rekrutacje do nowo powstalej gildi "GnomoFobia" po stronie hordy na servie Burning Legion.

Gildia zostala stworzona z niewielka grupa osob w dniu 09.07.14 wiec calkiem nie dawno:) Jest to reaktywacja gildi z Ally o nazwie ProjecktPlus ktora okazala sie niewypalem (zly czas,dzien i strona konfliktu)

Aktualnie poszukujemy kazdego chetnego gracza nowego jak i starego wyjadacza wowa:) Oferujemy pomoc w questach zapoznanie sie z gra wspolne wypady na stare rajdy a w niedalekiej przyszlosci (mam taka nadzieje) rajdowanie gildyjne w kierunku dodaatku oczywiscie:)

Cos o Nas hymmm w WoWa gramy nie od dzis wiec co nie co ogarniamy:P wiekowo stiomy 18++ cenimy sobie poczyuce humoru i gre bez niepotrzebnej spiny posiadamy kanal Ts3 i stawiamy na JAKOSC nie na ilosc gaczy.

Kontakt w grze Kanio#2614 ewentualnie zaczepic kogos z gildi lub na pw.

Serdecznie Zapraszam!

nie bede sie rozpisywac poprostu UP :D

Rosniemy w sile jak kleszcze po burzy :)

UP UP UP!

w dalszym ciagu poszukujemy ludzi chetnych do rajdowania jak i socjal graczy !

UP! jest coraz lepiej :)

Koniec wakacji luzy na serwie mniej dzieciarni i dobrze bo nawet randomow nie szlo porobic -.- Teraz na temat GnomoFobia poszukuje heala typu shami/dudu do wzmocnienia reszty rajdujacych tank czy dps tez mile widziany :) A ktualnie robimy flexy pon/sr/pt od 19:30 do konca miesiaca potem moze normale jak sie chlopaki(dziewczyny dogiruja tak zeby wyrobic sie przed dodatkiem:)

Zaiteresowanych zapraszam na pw albo /w w grze :)

Pozdrawiam!

up:)

Siemka ,zastanawiam się na zmianą servera. Myśle czy by nie dołączyć do was to wejsciu na bl'a. Warek zawsze spoko :).

Witam Ponownie!:D A wiec sytuacja ma sie następująco po wyjściu dodatku ludzie podobierali sie:) niestety mamy w gildi więcej socjali niż osób chętnych na rajdy:( w związku z tym szukamy nowych ludzi do rajdowania "mele dps heala ewentualnie tanka" (nowi gracze tez znjda swoje miejsce) ludzi którzy chcą wspólnie/gildijnie grac i nie boja się wejść na Tsa (TS wymagany) to by bylo na tyle:) Pozostaje mi was zaprosic do gry!

Dane kontaktowe: battletag Kanio#2614

Wysłałem zaproszenie na battletagu, jestem zainteresowany gildia :)

Witam chcialem oglosic rekrutacje do nowo powstalej gildi "GnomoFobia" po stronie hordy na servie Burning Legion.

Gildia zostala stworzona z niewielka grupa osob w dniu 09.07.14 wiec calkiem nie dawno:) Jest to reaktywacja gildi z Ally o nazwie ProjecktPlus ktora okazala sie niewypalem (zly czas,dzien i strona konfliktu)

Aktualnie poszukujemy kazdego chetnego gracza nowego jak i starego wyjadacza wowa:) Oferujemy pomoc w questach zapoznanie sie z gra wspolne wypady na stare rajdy a w niedalekiej przyszlosci (mam taka nadzieje) rajdowanie gildyjne w kierunku dodaatku oczywiscie:)

Cos o Nas hymmm w WoWa gramy nie od dzis wiec co nie co ogarniamy:P wiekowo stiomy 18++ cenimy sobie poczyuce humoru i gre bez niepotrzebnej spiny posiadamy kanal Ts3 i stawiamy na JAKOSC nie na ilosc gaczy.

Kontakt w grze Kanio#2614 ewentualnie zaczepic kogos z gildi lub na pw.

Serdecznie Zapraszam!