H1z1 gdzie kupić najtaniej?

Hej, tak jak w temacie. Gdzie kupię najtaniej? Wiem, że są jakieś sposoby, które pozwalają na tani zakup jak np. zmiana waluty itp. Poza tym, czy warto to kupować posiadając lapka z i5-4210H 2,90, 8Gb ram, Gtx960m 2GB?

Obecnie po wyjsciu playerunknown battlegraunds, H1Z1 umiera. Ciezko nawet wejść do gry w polowie zapelnionej. Na greenmangaming jest za niecałe 15euro. Na allegro klucze masz za 60zł

H1Z1 nie umiera i ma się dobrze, ilość graczy nie spada. Problemem ze znalezieniem rozgrywki nie zauważyłem, jest tak jak zawsze czyli bardzo szybko da się wyszukać serwer z ludźmi.

Ceny są wszędzie podobne czyli około 50zł np na g2a czy na kinguin. A ze specyfikacja niestety Ci nie pomogę.

pill0t ma rację. Nie ma żadnych problemów z grą, a populacja graczy nadal jest wysoka. Wszędzie te porównania między H1, a PUBG, a to są dwie zupełnie inne gry, które skupiają się na jednym celu. To tak samo jakby porównywać tryb Battle Royale w Infestation z Intershelterem, o ile ktoś ten drugi produkt w ogóle kojarzy.

Jeśli chodzi o specyfikację - myślę, że spokojnie zagrasz - przynajmniej w rozdziałce HD.
Tutaj masz gameplay na podobnej konfiguracji, jedynie RAM więcej.

Hej, tak jak w temacie. Gdzie kupię najtaniej? Wiem, że są jakieś sposoby, które pozwalają na tani zakup jak np. zmiana waluty itp. Poza tym, czy warto to kupować posiadając lapka z i5-4210H 2,90, 8Gb ram, Gtx960m 2GB?