Hack and slash

Hej wszystkim: Jakie było wasze 1 HNS i jakie wy znacie ;

Diablo (1,2,3+dodatek)

Torchlight (1,2)

RAW - Realms of Ancient War

Grim Dawn

Iesabel

FORCED

Sacred (1,2,+(dodatki)(3 będzie w 2014)

LOKI

DeathSpank

The Incredible Adventures of Van Helsing

Space Siege

Titan Quest: Immortal Throne

Blood Knights

Dungeon Siege(1,2,3)(+dodatek)

Nie interesują mnie HNS internetowe(darmowe) ale możecie je wymieniać bardziej mnie interesują gry do kupienia o i jeszcze nie wchodźcie na gry-online i nie spisujcie.Czekam na wasze propozycje.

Pierwszym był diablo 2+ LoD. Następnie Torchlight 1 i 2. Obecnie Path of exile

Pierwszy h'n's w jaki grałem to Diablo 2, a oprócz tych wypisanych to grałem jeszcze w Frater i Space Hack (czy jakoś tak) :)

Pierwszy h'n's w jaki grałem to Diablo 2, a oprócz tych wypisanych to grałem jeszcze w Frater i Space Hack (czy jakoś tak)

Nawet ciekawe gry postaram się je zdobyć :)

Diablo II + LoD, potem Torchlight & 2, Path of Exile(przez krótki okres czasu), Sacred 2, Diablo 3(przez chwilę), Diablo, a teraz obecnie napieprzam w Path of Exile.

@edit:

Żeby nie było, czytałem temat i poustawiane jest to chronologicznie, żeby nie rzucić tylko Diablo II.

W ktore gralem:Diablo (1,2,3)Torchlight (1,2)Sacred (1,2)LOKITitan Quest: Immortal ThroneDungeon Siege(1,2,3)Frater - polski hnsPath of Exile (online)Space HackJak do glowy mi cos przyjdzie jeszcze to zedytuje i dopisze.

OK

Diablo

Dopisz Space Siege, gra twórców Dungeon Siege. Moim pierwszym H'n'S było jeszcze demo Diablo 2. Stare czasy.

Pierwszym był sacred następnym był Dungeon Sige 2 oraz Torch Light w więcej Hack and slash'ów nie grałem zbytnio

Pierwszym byl Diablo 1 jeszcze za kurdupla.

Hej wszystkim: Jakie było wasze 1 HNS i jakie wy znacie ;

Diablo (1,2,3+dodatek)

Torchlight (1,2)

RAW - Realms of Ancient War

Grim Dawn

Iesabel

FORCED

Sacred (1,2,+(dodatki)(3 będzie w 2014)

LOKI

DeathSpank

The Incredible Adventures of Van Helsing

Space Siege

Titan Quest: Immortal Throne

Blood Knights

Dungeon Siege(1,2,3)(+dodatek)

Nie interesują mnie HNS internetowe(darmowe) ale możecie je wymieniać bardziej mnie interesują gry do kupienia o i jeszcze nie wchodźcie na gry-online i nie spisujcie.Czekam na wasze propozycje.