Hack,n,Slash

Szukam gry (single player) typu hack'n'slash bardziej typu fantasy z dużą rozmaitością broni , zbroi może być i class. :) nie pogardzę też questami , jakimś craftem i świecącym orężem (enchanting)

NA DYSKU MAM TYLKO 2gb wolnego więc żadnych diablo lll czy jakiś nie wiadomo jakich tytułów :)

Przypadły do gustu :

Torchlight: Fajna gra ale straszzzznie nudzi mnie już to że po 15 różnych mapach powtarzają się tylko są dłuższe :)

Nie przypadły :

Sacred 1,2 : nie moje klimaty

Diablo 1,2,3 : także nie moje klimaty do tego za mroczne... ;c

Dungeon Siege 1,2 : kwadratami to ja chodzić nie lubię...Mało zbroi i mieczy.

Doradzajcie proszę :D

W Diablo 3 mroczny jest tylko 1 akt. Reszta wcale taka nie jest :P

Jako fan HnSlaszy zaproponuję ci:

Hinterland : Orc Lords - stare ale ładne

Magicka - no, smieszna gierka

Deathspank - alternatywa diablo :D

Dungeon Siege 3 wyszło, ale słabioza.

Kingdoms of Amalur - z widokiem 3 osoby ale siekanka ostra POLECAM!

to tak :

Hinterland : Orc Lords: ODPADA

Magicka : odpada (za mało zbroi)

Deathspank : fajnie wygląda ale ta postać dziwna i muzyka w tle ...Tak więc odpada

Dungeon Siege lll : 4gb i nie pójdzie mi :)

Kingdoms of Amalur : kiedyś grałem , gra super ale się ścinała na minimalnych... i waży dużo więcej niż 2gb które tylko mi zostały :)

@EDIT

@UP

To ja edytuje post i dam parę tytułów które dopiero wyjdą, bo jak narazie to nie widać, żeby jakikolwiek tytuł miał szansę.

To tak :

Torchlight 2 - myślę, że wiesz ocb. ^^

Dark Blood - MMO chyba :x i śmierdzi chińszczyzną to FEEEEE.

Grim Dawn - twórców Titana

Umbra - fajneeee

I polecam ci wyczyścić dysk bo tak to żadna gra ci się nie zmieści

innych nie znasz ? coś gdzie jest jasno ? dużo broni i zbroi ?

Hmm... Titan Quest? Loki? To drugie ma możliwość wykuwania własnych (tak słyszałem).

Albo Legend : Hand Of God

I jeszcze Dante's Inferno lub Darksiders (może nie do końca hack'n slash , ale sieka jest :D)

i to są zajefajne tytuły , popróbuję i napiszę :D

ALE CZY W LOKI MOŻNA ZMIENIAĆ EQ ????

na filmikach z YT zawsze takie same :D

Okej to tak :

Titan quest waży 5GB a mam tylko 2gb wolnego

Loki 4gb i nie wiem jak z orężem

Legend coś tam jakoś nie przypada

pozostałe 2, nie zmienia się broni... ;/

dla tego zrobię miejsce i pobiorę , podoba mi się różnorodność map , bronie , zbroje , dużo miast i fajne skille :P

Titan Quest: Immortal Throne

W Loki zmieniasz EQ , bo jego jest po prostu mnóstwo , ma 4 różniące się od siebie światy , jest różnorodne , i jeśli podoba Ci się Titan Quest , to z pewnością zagrasz jeszcze kiedyś w Loki :)

Fajnym hac,n,slashem było hellbreed ale gierke zamkeli (szkoda :()a takim obecny w miare fajnym przez przeglądarke jest Dark Legends.Ale trza miec Chroma.

Szukam gry (single player) typu hack'n'slash bardziej typu fantasy z dużą rozmaitością broni , zbroi może być i class. :) nie pogardzę też questami , jakimś craftem i świecącym orężem (enchanting)

NA DYSKU MAM TYLKO 2gb wolnego więc żadnych diablo lll czy jakiś nie wiadomo jakich tytułów :)

Przypadły do gustu :

Torchlight: Fajna gra ale straszzzznie nudzi mnie już to że po 15 różnych mapach powtarzają się tylko są dłuższe :)

Nie przypadły :

Sacred 1,2 : nie moje klimaty

Diablo 1,2,3 : także nie moje klimaty do tego za mroczne... ;c

Dungeon Siege 1,2 : kwadratami to ja chodzić nie lubię...Mało zbroi i mieczy.

Doradzajcie proszę :D