Hack'n'slash

Szukam jakiegoś single player hack'n'slash Diablo III odpada i Torchlight II także . Gra , która mnie baaardzo wciągła to było Sacred I + Sacred Podziemia . Szukam czegoś w tym stylu

Oczywiscie Baldurs Gate, Titan Quest jest przyjemny, pierwszy Blood Omen i Planetscape Torment

To może spróbuj Dungeon Siege(I i II) + dodatki?

Szukam jakiegoś single player hack'n'slash Diablo III odpada i Torchlight II także . Gra , która mnie baaardzo wciągła to było Sacred I + Sacred Podziemia . Szukam czegoś w tym stylu

Torchlight II odpada, a grałeś w pierwszą część? Bardzo przyjemna. Mogę polecić też Loki. No i oczywiście Dungeon Siege I i II - klasyka.

Oczywiscie Baldurs Gate, Titan Quest jest przyjemny, pierwszy Blood Omen i Planetscape Torment

Baldur's Gate i Planescape Torment to hack&slashe? No proszę, człowiek się przez całe życie uczy.

Urm... zacznę od oczywistości: Sacred II widziałeś? Kolega który uwielbia jedynkę jest zadowolony z kontynuacji, więc chyba warto.

BG i Torment to gry których zdecydowanie ci nie polecę (to jednak nieco cięższe i trudniejsze RPG, a skoro chcesz hack'n'slasha to liczysz na wartką akcję), jeśli już miałbym coś bardziej rpg'owatego polecić to byłby to prędzej Neverwinter Nights (jedynka), tam zabijania potworów było sporo. Ale zaznaczam, mimo ilości stworów to nie jest hack'n'slash.

A jak czujesz się hardcorem, to ADOM. Jeśli znasz angielski i masz spore zacięcie do gier gdzie śmierć (całkiem przypadkowa momentami) po prostu niszczy postać, to może ci się spodobać. Pamiętaj tylko że ta gra ma dość oryginalną oprawę graficzną :)

Diablo II znasz?Jak nie to spróbuj. Chyba polecać wielce nie muszę:>

Oprócz tego legend hand of god z CD action. Kozacka polska produkcja polecam z całego serca

Baldur's Gate i Planescape Torment to hack&slashe? No proszę, człowiek się przez całe życie uczy.

Tak, moim zdaniem to HnS, co prawda, nie aż takim jak chociażby Titan Quest, czy Dungeon Siege, bo ma w sobie sporo z RPG, jednak nadal wiekszy nacisk jest polozony na koronne fragmenty z Hack'n'Slashy

Tak, moim zdaniem to HnS, co prawda, nie aż takim jak chociażby Titan Quest, czy Dungeon Siege, bo ma w sobie sporo z RPG, jednak nadal wiekszy nacisk jest polozony na koronne fragmenty z Hack'n'Slashy

Eeeee... Nie, jednak to nie są hack'n'slashe. Popatrz sobie ile stworów pada z twojej broni w jednej i drugiej grze, styl walki, nacisk na inne elementy gry (rozmowy, bieganie dookoła i załatwianie różnych spraw poza walką)... Tym grom daleko do H'n'S'ów.

padły dungeon siege I i II które ci także polecam, ale szczerze odradzam DS III wg mnie w ogole nie trzyma klimaru, a walka nie sprawia takiej przyjemnosci.

Titan Quest lub Diablo 2 /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20"> + Pan Zniszczenia ofc.

Od siebie polecam Titan Quest i rozszerzenie "Immortal Throne". Genialny hack 'n' slash w klimatach mitologicznych.

Polecam Baldurs Gate i Titan Quest.

Od 16 dni nie pisałem tutaj , lecz ponownie szukam gry i już instaluje na komputerku Loki , które po Gameplayach mi najbardziej przypadło do gustu .

Taaaaaaaaaak, o taaaaaaaaaaaaak, to doooooooooobra gra.

A tak serio, to nic do niej nie mam. Fajnie się grało nordem, czy jak zwał tak zwał :P

Wiele osób ci titan questa polecało, ale nie pisałeś czy ci sie podoba czy nie. To na prawdę bardzo fajna gra, jednak musi być dawkowana 30 minutowymi seryjkami.