Haj wszystkim :)

O jejku dopiero teraz ogarnęłam, że jest taki temat "przedstaw się" O:. Ah ta moja spostrzegawczość xp Na tym forum jestem już jakiś czas, a dokładnie od 7 marca tego roku. Co prawda na forum zaglądałam już sporo wcześniej, ale trochę później postanowiłam założyć konto :)
Tak więc jestem. Oto ja :D Kaian-Chan, Albo Elvisowa, zdecydowanie wolę używać ksywek niż mojego imienia które brzmi bardzo pospolicie "Karolina" :3 Mieszkam sobie w mieście znajdującym sie w województwie Świętokrzyskim, mam 24 lata, interesuję się grami (oczywiście, inaczej by mnie tu nie było :p), aktorstwem, oglądaniem filmów ;p Co do muzyki to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho, jednakże najbliższe memu sercu są rock i muzyka filmowa. A na koniec dodam, że kocham zwierzęta :D

To wszystko co mogę o sobie napisać, mam nadzieję, że troszkę mnie poznaliście :)

Siemasz Karolino o/
Już się jakiś czas temu poznaliśmy pisząc prywatne o Mabinogi ^^
Order złotego, pysznego ziemniaczka za spostrzegawczość :D

Ulubiony kawałek z muzyki filmowej?

Późne witamy na forum :)

Witaj

Siemanko doge

hello-minions.gif?w=640

Hm.. powiem Ci, ze ciężko wybrać mi ulubiony kawałek, jest ich tak wiele :) Ale zdecydowanie lubię słuchać muzyki Zimmera, Elfmana, Desplata i Wiliamsa oczywiście :D Ale takie kawałki do których lubię wracać to "Time" - Zimmer, "Imperial March" - Williamsa, "Ice Dance" - Elfman

@KaianChan Witamy :) Ulubiony film? Może nawet na jakąś wspólną gierkę się załapiemy bo ostatnio nie ma w co grać, w co tam pykasz? :P

@KaianChan Witamy  Ulubiony film? Może nawet na jakąś wspólną gierkę się załapiemy bo ostatnio nie ma w co grać, w co tam pykasz? 

Zbyt wiele filmów już widziałam, żeby wybrać ten jedyny ulubiony :) Gustuje na prawdę w wielu gatunkach, nie jestem wybredna, chyba że chodzi o horrory, sensacje i niektóre fantasy ;p A co do gierki to bardzo chętnie :3 Obecnie gram w Guild Wars 2 i w Star Wars The Old Republic, i testuję sobie trail Black Desert,

Czuję się jakbym znał Cię od zawsze! Mi tam taki opis wystarcza. Witam serdzecznie :) Przestrzegaj regulaminu! >:3

Nietypowy gust, ale spokojnie mam podobny. Jakieś konkretne zespoły co do rockowych? :D

Serdecznie Witam! :)

Ręka do góry i ogólnie cześć wszystkim xD

Olaboga co sie rzucili na dziewczynę, hehe PepeGood

O jejku dopiero teraz ogarnęłam, że jest taki temat "przedstaw się" O:. Ah ta moja spostrzegawczość xp Na tym forum jestem już jakiś czas, a dokładnie od 7 marca tego roku. Co prawda na forum zaglądałam już sporo wcześniej, ale trochę później postanowiłam założyć konto :)
Tak więc jestem. Oto ja :D Kaian-Chan, Albo Elvisowa, zdecydowanie wolę używać ksywek niż mojego imienia które brzmi bardzo pospolicie "Karolina" :3 Mieszkam sobie w mieście znajdującym sie w województwie Świętokrzyskim, mam 24 lata, interesuję się grami (oczywiście, inaczej by mnie tu nie było :p), aktorstwem, oglądaniem filmów ;p Co do muzyki to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho, jednakże najbliższe memu sercu są rock i muzyka filmowa. A na koniec dodam, że kocham zwierzęta :D

To wszystko co mogę o sobie napisać, mam nadzieję, że troszkę mnie poznaliście :)