Cześć wszystkim!
Z góry chciałbym zaznaczyć, że temat tyczy się bardziej GW1 i jest skierowany, do ludzi posiadających pełne konta w pierwszej części.
Jak chyba wszyscy wiedzą, za osiągnięcia w GW1 będziemy mieć dostęp do różnych fajnych przedmiotów i petów w drugiej części. Będzie to dostępne za pomocą "Hall of Monuments", swoistego miejsca składowania naszych wybitniejszych osiągnięć.
Otóż w związku z tym, szukam ludzi, którzy chcieliby owe punkty pouzupełniać, a raczej pomóc mi w tym, gdyż w GW1 nigdy jakoś hardcorowo nie grałem, a czasy, w których w tą grę grałem że tak powiem "na poważnie" to lata dawne, jeszcze zanim stałem się dobrym graczem. Tak więc poszukuję ludzi, którzy byliby cierpliwi, nie brzydzili się tłumaczyć i pomagać newbowi i ogólnie byli fajnymi ludźmi do wspólnej gry. Aktualnie zmagam się z kończeniem kampanii Nightfall, a potem miałem zamiar zabrać się za dokańczanie na poziom eksperta wszystkich misji w Prophecies i Factions. Następnym celem byłoby zdobycie jakiegoś Destoretr's Weapona, a potem kto wie, może jakieś PvP tytuły?
Moja postać w grze ma ma nick Zeler Mifer, jest to wojownik, naturalnie mam go rozwiniętego do maksymalnego poziomu, jednak brakuje mu trochę stabilnego i porządnego buildu pod PvE.
Jeśli chodzi o zebranie się w grupę, to kontakt można ze mną złapać za pomocą skajpa - zelertoprohunte, emaila - zeler11@gmail.com, napisania wiadomości w LoLu, na którym jestem bardzo często, jeśli nie non stop - Sulre, bądź naturalnie pisząc swój nick tutaj, w tym temacie.