Halloween

Wraz z zbliżającym się Halloweenem, pokazują się różnorakie eventy w grach MMO i moje pytanie jest następujące: W której grze event wyszedł twórcy najlepiej?

Team Fortress 2 całkiem nieźle wyszło

Najlepsze iwenty okolicznościowe zawsze były w Gildłorsach. Niestety w tym roku dostaliśmy prawie to samo co w zeszłym, lecz mimo to chyba nic nie przebije tego klimatu.

Ciężko powiedzieć.

Przykładowo w Smite dali jak narazie 2 eventy na gemy+Treasure Chest na skiny Halloween.

W Warframe skin pack za platynę.

W APB:R jest typowy event rozwalania pumpkinów i levelowania kontraktów halloween.

TF2 użyło z tego co pamiętam tego samego co rok temu chyba.

w FF:xiv arr dali ubranka dla mountów i całe miasta w stylu halloween, szału nie ma.
Za to w docie nie będzie diretide w tym roku.

༼ つ ◕_◕ ༽つ Give DIRETIDE

Biorąc pod uwagę wielkość gry i Twórcę to sporo dodali:

https://www.eldevin.com/news/Update-v1-21-The-Howling

P.S. Event wyszedł najlepiej w grze w którą grasz, nie licz na obiektywną odpowiedź. Z drugiej strony jak można porównać więcej gier, skoro się w nie nie gra ;)

W World of Warcraft stoją NPC rozdając prezenty i zamieając skinna ja godzinę na jakiegoś potwora. Mi się to podoba. Szkoda tylko że na mountach nie można się wtedy poruszać :)

FFXIV się na pewno w tym roku nie popisał, bo 3 questy polegające na lataniu w te i wewte + Fate w którym musisz spamować 1 skill w podłogę, a w nagrodę ubranko w którym wyglądasz jak czarownica(nawet jak jesteś facetem) i ubranko na chocobo to troszkę mało IMO.

Najlepszy event miał Wildstar, bo wcale go nie miał. A co, nie każdy musi lubić puste amerykańskie święto :P

FFXIV się na pewno w tym roku nie popisał, bo 3 questy polegające na lataniu w te i wewte + Fate w którym musisz spamować 1 skill w podłogę, a w nagrodę ubranko w którym wyglądasz jak czarownica(nawet jak jesteś facetem) i ubranko na chocobo to troszkę mało IMO.Najlepszy event miał Wildstar, bo wcale go nie miał. A co, nie każdy musi lubić puste amerykańskie święto

W rifcie też nie ma żadnego eventu, chociaż w tamtym roku miał.

Wraz z zbliżającym się Halloweenem, pokazują się różnorakie eventy w grach MMO i moje pytanie jest następujące: W której grze event wyszedł twórcy najlepiej?