Handel kontami GW2 po starcie

Witam.

Mam kilka pytań odnośnie kont w GW2 już po oficjalnym starcie.

1. Czy GW2 będzie można pobrać z internetu i aktywować zakupionym "kluczem/serialem"?

2. Czy ludzie będą mogli sprzedawać swoje "klucze/seriale" i ktoś inny mógł na nich grać?

3. Czy GW2 będzie można pobrać z internetu i grać na zakupionym od kogoś koncie?

PS. Proszę bez żadnego hejtu. Dopiero chcę zacząć swoją przygodę z grami płatnymi.

Jestem z ArenaNetu, zaraz ci odpowiem.

Jasne...

warn_ico.png
OT i buta. - Dzz'

1. Czy GW2 będzie można pobrać z internetu i aktywować zakupionym "kluczem/serialem"?

Oczywiscie ze tak .

2. Czy ludzie będą mogli sprzedawać swoje "klucze/seriale" i ktoś inny mógł na nich grać?

Hmm kupywanie wykorzystanych key-i / kont jest oficjalnie nie legalne. Wiec mozesz dostac za to ban . Lepiej kupic nowy kluczyk.

3. Czy GW2 będzie można pobrać z internetu i grać na zakupionym od kogoś koncie?

Odp masz pkt wyzej.

Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze takie pytanie, na które faktycznie możecie nie znać odpowiedzi: Jak będą wyglądały ceny kluczy kilka miesięcy po premierze? Czy dużo spadną? Są szansę, że spadną do 50zł tak jak to było z GW1?

Gw1 kosztowalo 50 zl dopiero kiedy wyszedl dodatek , wiec nie licz na taka cene wczesniej niz po roku.

po 2 tyg gra konczy sie wiec na allegro bedziesz mial setki kont tak jak byl oz TERA...wiec no fear za 50 zl klucze bede po miesiacu

ta, moze za 10zł jeszcze? klucze beda staly za taka sama cene przez dlugi czas

dobrze ze wg ciebie gra nastawiona pod PvP konczy sie po 2 tygodniach

ehhhh kolejny hejter

jeśli oczekiwać promocji to może coś na święta stanieje ale zapewne nie za dużo chyba, że NcSoft zrobi nam niespodziankę i na święta wyjdzie już jakiś dodatek ;)

Jesli dla Ciebie gra będzie się kończyć po 2 tygodniach to GZ ; D

Cena do świat według mnie nie spadnie za duże max 10-20zl ...

Jakaś tam może szansa jest, że coś taniej na święta albo dodatek.

Chociaż tu można się tylko domyślać i nic więcej.

Taa, ja sobie kupie w auchanie,tesco lub empiku bo będę mieć płytkę i pudełeczko ! :D

Taa, ja sobie kupie w auchanie,tesco lub empiku bo będę mieć płytkę i pudełeczko !

Co ten post wniósł do tematu, hm?

Spodziewaj się ceny w okolicach 150-140 złotych., bo to już będzie pre-order, a raczej premierowa kopia, nie pre-purchase.

I post użytkownika Sogoane miał raczej służyć temu, że w takich sklepach jak TESCO, czy Auchan (czyli jakoś mało znaczących jeśli chodzi o gry, bo to przecież nie Empik czy MM), będzie można kupić fizyczna kopię gry.

Gra zejdzie do takiej ceny na premierze i po premierze, jak napisałem wyżej. Wyjątkiem od tej reguły był tylko Star Wars The Shit Republic, gdzie BioWare wyniuchało, że najwięcej mu się zwróci jak wydoi graczy już na starcie.

pre-order gry, jest w 90% przypadkach tanszy niz sama gra w dniu premiery choc zalezy to od jakosci tytulu, preorder zazwyczaj ma znizke o jakies 10%.

w przypadku gw2 mysle ze cena bedzie taka sama jak pre-order i normalna wersja

Witam.

Mam kilka pytań odnośnie kont w GW2 już po oficjalnym starcie.

PS. Proszę bez żadnego hejtu. Dopiero chcę zacząć swoją przygodę z grami płatnymi.