Witam, w związku z pojawieniem się pewnych wątpliwości piszę niniejsze zażalenie.
Powodem są dwie sprawy:
1. Sprawa odnosi się do obrazy użytkownika, za którą otrzymałem 1 punkt ostrzeżeń, a konkretnie do następującego mojego postu:
Mam tylko jedno pytanie ... jak wielkim przegrywem życiowym trzeba być aby stać się tak pustym człowiekiem ?
Zgodziłbym się z decyzją moderatora bo wina z mojej strony jest ewidentna, gdyby nie jeden pewny szczegół, a mianowicie czas po jakim dany punkt został mi przyznany i głupie wytłumaczenie moda, że użytkownik dopiero teraz poczuł się urażony. Temat został zamknięty i wylądował w śmietniku, w związku z z czym uważam, że nie powinienem już po tym czasie otrzymać punktu, szczególnie, że kilka postów pod moim wypowiedział się inny moderator i nie wręczył mi ostrzeżenia.
Po za tym było to tylko stwierdzenie faktu,
Ostrzeżenie otrzymałem 27 stycznia 2015 roku o godzinie 16:31 i jeśli administracja uzna moje stanowisko to proszę o anulowanie mi tego punktu.
2. Sprawa odnosi się do obrazy użytkownika, za którą otrzymałem 2 punkty ostrzeżeń, a konkretnie do zamieszczonego przeze mnie statusu:
Witam szanownych użytkowników forum jak i również pozostały plebs
Tu z kolei nie zgodzę się z decyzją moda bo nie widzę w tym nic obraźliwego ale na początek krótko o tym czym jest plebs
Plebs - najniższa warstwa ludności miejskiej (najbiedniejsi), pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.
W wypadku mojego statusu pojęcie to odnosiło się właśnie do marginesu społecznego forum to znaczy: do wszelkiego rodzaju trolli, fake'erów oraz botów, których ostatnio przybywa.
Nie zgadzam się i nie widzę nic obraźliwego w tym statusie, w związku z czym wnioskuję o cofnięcie mi tych dwóch punktów ostrzeżeń przez moderatora, który je wystawił lub po rozpatrzeniu przez administrację.
Ostrzeżenia otrzymałem 10 lutego 2015 roku o godzinie 18:20 EDIT: Proszę o łagodniejszą karę.
To tyle w kwestii mojego zażalenia proszę szanowną administrację o rozpatrzenie sprawy i poinformowanie mnie o decyzji.
Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam,
Szczery Błazen,
Hanz.