Happy z masterek czy chcecie zabić riot?

Jak tam wasze zdanie o wprowadzeniu nowych masterek i 3x krzaczorów, jesteście z nich szczęśliwi czy chcecie stare dobre, sprawdzone masterki?

Mi osobiście masterki przypadły do gustu w szczególności grając Shac'kiem ale te trzy krzaczki to dno...

Czekam na wasze opinie.

W ogóle powinni krzaki wyciąć wtedy by była niezła zabawa ;p. Jak w docie nie ma się gdzie ukryć, i większa interakcja z otoczeniem powinna być a nie wszystkie to takie płaskie. Tu jakieś kule magiczne ulti bohaterów są włączane a drzewa jakby twardsze od bohaterów nie ruszone ;p.

A co do masterek fajnie iż nie ma bonusów do zaklęć speli. Przynajmniej każdy ma równą szansę.

Nowe masterki bardzo przypadły mi do gusty, są dużo bardziej sensowne niż stare, a do tego dają sporego kopa, te zmiany jak najbardziej na plus.

O krzakach i innych zmianach się nie wypowiem bo gram głównie Aramy ^^.

Nowe krzaki wymuszają lekką zmianę taktyki, ale myślę, że nie są one najgorsze.

Co do masterek, są b.dobre i jestem z nich zadowolony.

Choć masterka dublująca pasywkę Garena jest zabawna.

Masterki całkowicie na plus, skończyła się era 21/9/0 etc. Co do krzaków, to myślę, że darmowy ward w zupełności to wynagradza ;)

Masterki są wporzadku ale te krzaki i system wardów to tragedia...

mod_ico.png
Uważaj na double posty. - Might

Wybacz...

Jak tam wasze zdanie o wprowadzeniu nowych masterek i 3x krzaczorów, jesteście z nich szczęśliwi czy chcecie stare dobre, sprawdzone masterki?

Mi osobiście masterki przypadły do gustu w szczególności grając Shac'kiem ale te trzy krzaczki to dno...

Czekam na wasze opinie.