--- Hard ---

Szukam ludzi do wspólnej gry. Mam jak narazie lvl 12 jednak spokojnie poradze sobie nawet z niektórymi 30 lvl'ami. Komunikacja niestety tylko na czacie w grze gdyż mój chomik słabo ciągnie (znaczy żeby nie było chodzi mi o bieganie). Także jeśli ktoś chce pograć ze mną zapraszam na czat Hardy Boyz lub dodawanie do listy przyjaciół. Raczej nie gram późnymi wieczorami preferuje popołudniowe godziny grania. Tak więc pozdrawiam i jak to mówią... Do zobaczenia na polach sprawiedliwości.

Pozdrawiam MSB.

i

Niechaj moc będzie z wami.

z niektorymi? jak wiesz co to last hit i tower-carry to jestes lepszy od 80% moich przeciwnikow;p jak dobijesz 30 to bedzie mozna cos pograc:D

Gdy tylko coś zrobię z moim złomem to zagramy.Jak na razie siedzę na tablecie i szukam sposobu na naprawę kompa.

Ja bym chętnie z kimś pograł.

8 level, i właśnie zabieram się do zakupu, jak by to tak po młodzieżowemu, maina!

Mój niknejm Zombie Unicorn, dodaj mnie do przyjaciół :unsure:.

MagarPL no zdarza się :D

R3d czekam (ewentualnie możesz opisać mi swój problem z kompem na pw może coś doradze.

Koyiro z pewnością dodam.

Ale to jutro bo na telefonie siedze:)

Dodaj do znajomych KanakundaDotCom może coś zagramy :)

Nick: ModyKoks wprawdzie 30 lvl mam ale lepiej pograc z Polakami niz retardami;p

Ja też mogę sobie z wami pograć

Nick: DobroL0L2k

^

to jest zero jak by co :P

Wszyscy dodani:)

dodaj : SentielPL

jezeli grasz na eascie to cos tam zagramy :)

Jeżeli dalej byś z kimś pograł to zaproś N0TH1NGSP3CJAL :)

Zaproś też mnie :D Nick : CeeZz

Ja od czasu do czasu mogę zagrać

nick : hubcert

Mam 30 lvl i troche gier zagranych, ale w znajomych mam pustki. Nazwa przywoływacza : Bujamakaszakaman

Gram sporadycznie ale jak grac to lepiej z kimś normalnym.. bo trolle straszne są ;d

Nick : XarduneK (25lvl)

wszyscy dodani:) tak wiec do zobaczenia w grze

To panowie zapraszam dziś na 20 godzinkę możemy coś pograć :) pisać DobroL0L2k

No z mila chcia tez pogram zrobilem nowe konto ogolnie preferuje AD.

nick : AwesomeF33d

Ja w sumie też z Wami chętnie popykam więc piszcie w grze do GreatOne94

potem dodam