Hardcore FPS

Witam ostatnio naszła mnie ochota na pogranie sobie w strzelanki ale chciałbym zagrać w coś co będzie dawało dużo satysfakcji z gry tak jak dawniejsze shootery coś gdzie poziom trudności będzie na bardzo wysokim poziomie i miło byłoby gdyby była jakaś fabuła albo przynajmniej jej namiastka. To czekam na propozycje. Pozdrawiam :)

CoD AW :)

CS GO

Zakładam, że nie chodziło mu online fpsy.
Sprawdź Splinter Cell: Blacklist
Hitman: Absolution
Far Cry 2/3/4. (tutaj nie jest aż tak ciężko, ale fabuła nie jest zła)
Dishonored - Bardzo dobrze wspominam tą grę, niestety nie pamiętam, czy była jakoś specjalnie trudna.
Wszystkie te gry mają opcje zmiany trybu trudności. Na najwyższym te gry to wyzwanie. :)

Pozdrawiam.

Poziom trudnosci i fabuła.... Zagraj w Arme

Może spróbuj nowego Shadow Warriora - jest aktualnie na promocji na steamie za 2,49 euro. Sam jak na razie mam 3 godziny rozegrane, ale jest to typowy oldschoolowy shooter. Poziom trudności jak na razie jest ok, nie za trudny ale gra też nie przechodzi się sama. Jeśli wierzyć steamowym recenzjom prawdziwa zabawa zaczyna się dopiero pod koniec gry, gdzie gra jest aż niesprawiedliwie trudna. Na tej samej promocji (90%) są też różne Serious Samy (1 i 2 były świetne, w 3 nie grałem) i sam nie wiem czy nie pokuszę się o bundle 1 i 2 HD + trójeczka. Za dużo do stracenia nie ma, a gra może Ci przypaść do gustu.

Może spróbuj nowego Shadow Warriora - jest aktualnie na promocji na steamie za 2,49 euro. Sam jak na razie mam 3 godziny rozegrane, ale jest to typowy oldschoolowy shooter. Poziom trudności jak na razie jest ok, nie za trudny ale gra też nie przechodzi się sama. Jeśli wierzyć steamowym recenzjom prawdziwa zabawa zaczyna się dopiero pod koniec gry, gdzie gra jest aż niesprawiedliwie trudna. Na tej samej promocji (90%) są też różne Serious Samy (1 i 2 były świetne, w 3 nie grałem) i sam nie wiem czy nie pokuszę się o bundle 1 i 2 HD + trójeczka. Za dużo do stracenia nie ma, a gra może Ci przypaść do gustu.

przechodziłem all 3 SS'y i powiem tak: w 1 sie fajnie grało w 2 też ale 3 to jest coś dziwnego cały czas sie zastanawiałem co za psychol to wymyślił :D (w tym pozytywnym znaczeniu )

Nowe Wolfensteiny na hardzie trzymają oldshoolowy poziom :D

PayDay: The Heist 1 i 2 na hardzie jest kozackie, po za tym stary dobry Painkiller na najwyższym poziomie, Doom 3 daje rade, Starship Troopers, Halo nie udało mi się przejść na najwyższym poziomie musiałem bardzo często robić quick save, Star Wars Republic Commando, Pariah bardzo fajny.

Wszystkie CoDy, MoHy, Far Cryie, SSy, GoWry, SWsy i Halo zaliczone. Halo na poziomie legendary właśnie sprawia taką trudność jakiej szukam.

Wolfenstein w sumie mnie nawet zainteresował napewno sprawdze.

Shadow Warrior jest dla mnie po prostu nudny, a poziom trudności jak dla mnie żaden nawet na końcu było łatwo :)

Serious Sam i Metro 2033

No i oczywiście Dead Space 1/2. Lost planet colonies i Hotline Miami

Jak chcesz hardcore FPSa to jednak zagraj w ArmA 3 :) i mowie z gory... powodzenia :D

Klasyka czyli Return To Castle Wolfenstein jak i też te nowe wersje :D

Witam ostatnio naszła mnie ochota na pogranie sobie w strzelanki ale chciałbym zagrać w coś co będzie dawało dużo satysfakcji z gry tak jak dawniejsze shootery coś gdzie poziom trudności będzie na bardzo wysokim poziomie i miło byłoby gdyby była jakaś fabuła albo przynajmniej jej namiastka. To czekam na propozycje. Pozdrawiam :)