Harrowingowe ikony

Witam.

Przed chwilą siedząc bezczynnie i dopalając kolejną fajkę wpadłem na dosyć dziwny pomysł (jak to zwykle bywa o tej godzinie).

Otóż załóżmy, że kupię randomową Harrowingową skórkę i poczekam aż zostanie mi przyznana ikona za zakup Harrowingowego contentu.

Kiedy już będę szczęśliwym posiadaczem kolejnej ikony, zrefunduję zakupioną skórkę i wyślę znajomemu Mysterious Gifta.

I tu się pojawia moje pytanie. Czy po zwrocie skórki nie zniknie mi ikona i normalnie dostanę kolejne 2 (za Mysterious Gifta i za posiadanie 4 ikonek)?

Tak.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Rozbroiła mnie krótkość i zwięzłość tej odpowiedzi, ale lepsza taka niż żadna.

Tylko zastanów się czy warto marnować Refunda na jedną ikonkę.

nie mozna refundowac giftow

@Frosty

Źle przeczytałeś treść.

@topic

Jak dla mnie lepiej wydać te dodatkowe 10-15 zł i nie tracić tokenów, ponieważ Riot jakoś się nie kwapi, żeby dać dodatkowe.

Z tym, że to jest już moje 3, czy 4 konto i nie zamierzam już wydawać po raz enty pieniędzy na skórki itp. Za to 10-15 zł mogę sobie kupić kilka gier na Steama w bundlach.

A co do tokenów, jakoś nigdy ich nie wykorzystywałem bo zastanawiam się 3x przed zakupem więc nie muszę potem zwracać bo jednak mi się odwidziało.

a co jeżeli dostaniesz bohatera zamiast skórki? np. kayle za 260 :P

Uno. Można dostać tylko skórki dla championów których się posiada. (Obecnie mam Caitlyn, Rengara, Kha'Zixa i Cho'Gatha także złej raczej nie dostanę)

Secundo. Jak już napisałem w 1 poście, zależy mi na ikonce z Morellonomiconem, a nie na skórkach.

Witam.

Przed chwilą siedząc bezczynnie i dopalając kolejną fajkę wpadłem na dosyć dziwny pomysł (jak to zwykle bywa o tej godzinie).

Otóż załóżmy, że kupię randomową Harrowingową skórkę i poczekam aż zostanie mi przyznana ikona za zakup Harrowingowego contentu.

Kiedy już będę szczęśliwym posiadaczem kolejnej ikony, zrefunduję zakupioną skórkę i wyślę znajomemu Mysterious Gifta.

I tu się pojawia moje pytanie. Czy po zwrocie skórki nie zniknie mi ikona i normalnie dostanę kolejne 2 (za Mysterious Gifta i za posiadanie 4 ikonek)?