Hasło

Witam. Po nicku możecie wywnioskować że to ja "Kuboszek", część uwierzy, część nie. Niestety... Wczoraj zmieniłem hasło i nie chciało się wklepać, więc kliknąłem "Przypomnij moje hasło". Wszystko zrobiłem poprawnie, wklepałem nowe hasło i nie wchodzi.

Na początku pomyślałem, że ch*ja tu zrobię i odejdę bez słowa, ale nie!

Tutaj prośba do adminów :

Da się coś zrobić, żebym miał dalej tamte moje stare konto? Jeżeli nie, to czy by się dało, przypisać posty z tamtego konta do tego? To by była ewentualność, jeżeli nie da się coś zrobić z tamtym. Po prostu wszystko tak samo, tylko na innym koncie. proszę bardzo o zrobienie czegokolwiek!

Nie dziwię się, że żal ci starego konta. Nieźle musiałeś się męczyć przy nabijaniu tych wszystkich bezsensownych postów. Korona ci z głowy nie spadnie, jeśli będziesz miał ich trochę mniej, chyba, że twierdzisz, że duża liczba postów czyni cię ''kimś ważnym''. Ja bym ci konta nie zwrócił.

Profesjonalisty nigdy nie bedzie bawil tytul jaki mu nadadza :) amatora zas zawsze to bedzie podniecac. Sry nabilem sobie kolejnego posta :))) Warn? :) Skoro tyle czasu tu sie udzielasz to jaki problem z haslem, sa chyba admini i gdzies te bazy maja.

Mi nie chodzi o posty, tylko stare konto.

Adres IP się zgadza, wyślij mi w PW jakie chcesz mieć hasło na starym koncie.

Nie dziwię się, że żal ci starego konta. Nieźle musiałeś się męczyć przy nabijaniu tych wszystkich bezsensownych postów. Korona ci z głowy nie spadnie, jeśli będziesz miał ich trochę mniej, chyba, że twierdzisz, że duża liczba postów czyni cię ''kimś ważnym''. Ja bym ci konta nie zwrócił.

Genialnie napisane. Jak to nie chodzi o posty Kuboszku ? sam o nich wspomniałeś...

Jest jeszcze inna opcja. Zmień nazwę tego konta, zrób sobie inną reputacje niż dotychczas to ludzie zaczną Cię poważnie traktować, o ile to możliwe.

Sprawa rozwiązana, temat zamykam.

Witam. Po nicku możecie wywnioskować że to ja "Kuboszek", część uwierzy, część nie. Niestety... Wczoraj zmieniłem hasło i nie chciało się wklepać, więc kliknąłem "Przypomnij moje hasło". Wszystko zrobiłem poprawnie, wklepałem nowe hasło i nie wchodzi.

Na początku pomyślałem, że ch*ja tu zrobię i odejdę bez słowa, ale nie!

Tutaj prośba do adminów :

Da się coś zrobić, żebym miał dalej tamte moje stare konto? Jeżeli nie, to czy by się dało, przypisać posty z tamtego konta do tego? To by była ewentualność, jeżeli nie da się coś zrobić z tamtym. Po prostu wszystko tak samo, tylko na innym koncie. proszę bardzo o zrobienie czegokolwiek!