[Haven&Hearth] Osada

Witam.

Wraz z kolegami mamy zamiar założyć osadę w grze Haven and Hearth. Szukamy więc osób które również byłyby tym zainteresowane. Nie wymagamy dużego doświadczenia z grą, stawiamy na entuzjazm i dobrą zabawę. Chętnych proszę o PMa na forum, lub kontakt przez gg - 10151099. Zapraszam.

Wez mi napisz, co tam w tym H&H sie dzieje, teraz podobno za wszystko jeden LP dostajesz czy cos, o co w tym chodzi?

LP dostajesz gdy pierwszy raz coś znajdziesz/przerobisz oraz za studiowanie zabawek.

ja się mogę dołączyć ale będę początkującym to będę potrzebował pomocy i w tym jest moje pytanie pomoże mi ktoś ??

Chętnie pomożemy i nauczymy Cie o co biega.

Co do systemu lp - za każdą wykonaną czynność lp dostajemy tylko raz, np. za ścięcie drzewa, zerwanie szyszki. Głównym źródlem lp jest teraz system study - niektóre przedmioty można studiować poprzez wkładanie ich do zakładki study. Potem trzeba poczekać chwilę (długość czekania zależy od przedmiotu) i dostajemy lp. Naraz możemy studiować kilka przedmiotów, ale nie można studiować naraz 2 takich samych. Ilość przedmiotów jakie możemy studiować zależy od ilość inteligencji postaci.

Tak więć jeśli ktoś chce hearth secret (dla niewiedzących - hasełko potrzebne do przeteleportowania się do naszej osady) niech wyśle PMa lub odezwie się na gg.

Witam.

Wraz z kolegami mamy zamiar założyć osadę w grze Haven and Hearth. Szukamy więc osób które również byłyby tym zainteresowane. Nie wymagamy dużego doświadczenia z grą, stawiamy na entuzjazm i dobrą zabawę. Chętnych proszę o PMa na forum, lub kontakt przez gg - 10151099. Zapraszam.