Hawken - beta

12:pm PST 8 Listopada to będzie 8:00 rano 9 listopada tak? Ale już dzisiaj można pobierać lunchera z tym, że nie da się ściągnąć aktualizacji? Albo ja mam jakiś problem bo gdy odpalam lunchera i wpisaniu emailu i hasła wyskakuje mi błąd: "Unable to download a minifest".

PST to GMT - 8:00. Nowy client/aktualizacja będzie 2-3h przed startem. Tak, napisałem nowy client, możliwe że będzie nowy tak jak było to ostatnim razem.

Teraz znalazłem tę stronę: http://pl.thetimenow.com/pst/pacific_standard_time Tak więc pomyliłeś się tylko o jedną godzinę, ale chyba dlatego, że mamy czas zimowy. ;)

Sorka, że się wtrącam do dyskusji. Mam tylko pytanie : czy Hawken podchodzi pod symulator czy arcad'e ?. Bo we wakację oglądałem jeden program - Hyper. I tam jeden pan mówił, że Mech warior ma być arcad'e, a ten drugi, to symulator, albo odwrotnie już nie pamiętam :),

Co masz na myśli pisząc arcade? Przepraszam, ale obcy mi jest ten termin. ;s

Pomijając to nazewnictwo, MechWarrior jest tą "wolniejszą" grą, a Hawken bardziej zręcznościową.

Podobno Hawken został tworzony z myślą o e-sportach i właśnie w tej dziedzinie mają być organizowane turnieje.

O MechWarriorze więcej nie wiem, tylko tyle że wyszedł, nic na inny temat nie zostało ujawniane.

Jak, by ci wytłumacz słowo arcade. jak masz np. nfs most wandet, to nie jest to symulator wyścigów - to właśnie jest arcade. A tak Formuła F1, to symulator. Arcade zawsze jest prostszy od symulatora, bo ma inną mechanikę gry :). Bierzesz i jedziesz tylko, a przy tym drugim wkładasz, trochę wysiłku. Wracając do tematu, to jednak Hawken będzie tą "prostą" grą. Dziekuję za odp. :).

Chyba tak, wiem że w MechWarrior istnieją nawet takie czynniki jak przegrzanie się działka, przez co zanim się ono nie schłodzi nie można atakować. :)

Jak, by ci wytłumacz słowo arcade. jak masz np. nfs most wandet, to nie jest to symulator wyścigów - to właśnie jest arcade. A tak Formuła F1, to symulator. Arcade zawsze jest prostszy od symulatora, bo ma inną mechanikę gry . Bierzesz i jedziesz tylko, a przy tym drugim wkładasz, trochę wysiłku. Wracając do tematu, to jednak Hawken będzie tą "prostą" grą. Dziekuję za odp. .

Mech Warrior to symulator a Hawken to arcade na moje oko.

To ja zagram w Hawken,bo wolą prostszą grę :D.

tutaj jak ktoś chce są klucze:

http://www.alienwarearena.com/giveaway/hawken-closed-beta-key-giveaway/

No i na głównej w newsie jest kod na który można użyć 10.000 razy więc chyba jeszcze działa.

12:pm PST 8 Listopada to będzie 8:00 rano 9 listopada tak? Ale już dzisiaj można pobierać lunchera z tym, że nie da się ściągnąć aktualizacji? Albo ja mam jakiś problem bo gdy odpalam lunchera i wpisaniu emailu i hasła wyskakuje mi błąd: "Unable to download a minifest".