Siema mam taki problem że przysłano mi angielski telewizor który podłączyłem przez kabel HDMI do komputera tyle że do wejścia DVI ale obraz działa dźwięk też tyle że po starcie komputera gdy pokazują mi się konta użytkowników włącza mi się jakieś radio czy coś pierw jakby jakiś poradnik z youtube a potem muza leci a czasem jeszcze coś innego ale teraz na przykład jak piszę ten temat to żadnego dźwięku nie pożądanego nie mam. Skanowałem kompa malwarem i adwcleanerem oraz antywirusem i 0 poprawy. Dodam że przy monitorze czegoś takiego nie miałem
Hdmi
Może to kwestia sterownika?
Spróbuj ściągnąć jakiś inny, nowszy, który służy do obsługi dźwięku.
Poszedłem za twoją radą i wykryło mi problem z Teredo Tunneling Pseudo-Interface ale niestety problem został nierozwiązany i właśnie zauważyłem w menadżerze że sterowniki do karty tunelowania Teredo są chujowe sprawdzam czy windows mi je wyszuka
Cóż windows ustalił ze oprogramowanie jest aktualne ale dalej mam wykrzyknik przy sterowniku
Twoim problemem jest to że złącze DVI przesyła sam obraz
@up Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie udzielaj znawco tematu..... odinstalowałem ten sterownik Teredo bo raczej to było coś zbędnego ale dalej mam ten sam problem teraz nawet polskie reklamy mi się odtwarzają albo trailery filmów więc nie wiem może to jakiś wirus?
Do autora tematu: gość ci dobrze powiedział - po DVI audio nie idzie. Musiałbyś mieć kabel, który z jednej strony ma HDMI, a z drugiej DVI i jack.
To dziwne bo napierdala u mnie muzyka z TV na cały regulator a dalej mam go podłączonego do wejścia DVI ale dzięki za pomoc znawcy -.-
Problem rozwiązany combofixem
Umiesz liczyć? Licz na siebie!!! Pozdrawiam wszystkich "informatyków"

Niektóre karty i przejściówki obsługują audio po DVI ale z reguły nie jest to obsługiwane. Skoro dałeś sobie radę to tylko pogratulować
Siema mam taki problem że przysłano mi angielski telewizor który podłączyłem przez kabel HDMI do komputera tyle że do wejścia DVI ale obraz działa dźwięk też tyle że po starcie komputera gdy pokazują mi się konta użytkowników włącza mi się jakieś radio czy coś pierw jakby jakiś poradnik z youtube a potem muza leci a czasem jeszcze coś innego ale teraz na przykład jak piszę ten temat to żadnego dźwięku nie pożądanego nie mam. Skanowałem kompa malwarem i adwcleanerem oraz antywirusem i 0 poprawy. Dodam że przy monitorze czegoś takiego nie miałem