Heale addon

Witajcie chciałbym zapytać jakie addony polecacie pod heal strasznie trudno mi się leczy na takim małym budzie trudno zobaczyć ile HP mają da się jakoś to powiększyć na dungach jak na rajdach i jakie addony polecacie

Porob macro pod spells I mouseover (najazd myszka na gracza/miejce) do tego addon pod UI np. Healbot albo Elvui

Witajcie chciałbym zapytać jakie addony polecacie pod heal strasznie trudno mi się leczy na takim małym budzie trudno zobaczyć ile HP mają da się jakoś to powiększyć na dungach jak na rajdach i jakie addony polecacie

Elvui/grid + Clique to mouseover heal. Czyli nie klikasz w targety zadne tylko najezdzasz kursorem na "frame" i juz naciskasz bez żadnego targetowania. Usprawnia to leczenie i to bardzo. No ewentualnie Vudhoo czy jakos tak albo healbot ale to specyficzne ja nie lubie. Ja uzywam Elvui + wspomniany clique.

Masz w interface - raid profiles ustawione w prawym gornym rogu Use raid profiles? jesli nie to zaznacz to i dodatkowo tam masz use display color i wtedy okienka masz normalnie wieksze i mozesz je tez powiekszac

co do addonow to polecam healbota albo ponoć clique tez fajny jest gdzie bindujesz sobie skille ale nie uzywalem to się nie wypowiem czy fajny