Hearthstone - polecacie i jak z nią jest?

Siemka.

Chciałbym sobie zagrać w HS ale zastanawiam się czy jest wgl. warto ?? Miałem już styczność z karciankami ale nie z tą. 1. Warto w nią zagrać ?? 2. Ma jakieś wady lub zalety ? 3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?

Wielkie dzięx.

3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?

A powiedz mi która karcianka nie zależy od szczęścia? W Hearthstone jak i w innych karciankach masz 50% skilla 50% szczęścia. Najlepiej sam zagraj się przekonaj jak jest.

Gra nawet nie zajmuje 1 GB więc szybko pobierzesz i sam sprawdzisz czy warto (kilka meczy wystarczy).
1. Czy warto zagrać? Warto.

2. Wady/zalety? Tworzy ją Blizzard - a to leci jako zaleta.

3. Tak jak kolega wyżej napisał.

1, Warto? Wciąga jak cholera to chyba warto :D?

2. Fajna, ładna oprawa, czeste aktualizacje, rankingowe sezony :D

3. W każdej grze karcianej liczy sie łud szczęścia

Gorąco polecam tą grę gdy wszystko się znudzi do grania :D

Ja byłem do niej sceptycznie nastawiony. Pograłem, spodobało mi się, ale po tygodniu przestałem grać.

Tak jak up. Na początku się podoba, wow itd, ale po jakimś czasie staje się monotonna i nudna. Polecam wypróbować, ale to nie gra na dłuższą metę.
1.Warto.
2.Zaleta = prostota
Wada = rzadkie dodawanie nowych kart
3.Tak jak powiedział Maqes, 50% szczęścia i 50% skilla.

ja mogę powiedzieć że jest fajna więc polecam grę i polecam grę magic the gatering

Grę jak najbardziej warto pobrać i przetestować. Zresztą: co ci szkodzi, żeby samemu sprawdzić?

Ja miałem klucz do bety i już wtedy pobrałem grę, do teraz czasem odpalam ją i gram sobie trochę. Gra przyjemna, wciąga. Czasem zdarza się wkurzać, jak ci dojdzie akurat zła karta czy coś, czyli tak jak we wszystkich karciankach: liczy się szczęście.

Ale oprócz szczęścia trzeba mieć także zdolność logicznego myślenia, bo przecież nie wygrasz gry, zagrywając bez sensu karty.

Siemka.

Chciałbym sobie zagrać w HS ale zastanawiam się czy jest wgl. warto ?? Miałem już styczność z karciankami ale nie z tą. 1. Warto w nią zagrać ?? 2. Ma jakieś wady lub zalety ? 3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?

Wielkie dzięx.