Siemka.
Chciałbym sobie zagrać w HS ale zastanawiam się czy jest wgl. warto ?? Miałem już styczność z karciankami ale nie z tą. 1. Warto w nią zagrać ?? 2. Ma jakieś wady lub zalety ? 3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?
Wielkie dzięx.
Hearthstone - polecacie i jak z nią jest?
3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?
A powiedz mi która karcianka nie zależy od szczęścia? W Hearthstone jak i w innych karciankach masz 50% skilla 50% szczęścia. Najlepiej sam zagraj się przekonaj jak jest.
Gra nawet nie zajmuje 1 GB więc szybko pobierzesz i sam sprawdzisz czy warto (kilka meczy wystarczy).
1. Czy warto zagrać? Warto.
2. Wady/zalety? Tworzy ją Blizzard - a to leci jako zaleta.
3. Tak jak kolega wyżej napisał.
1, Warto? Wciąga jak cholera to chyba warto ?
2. Fajna, ładna oprawa, czeste aktualizacje, rankingowe sezony
3. W każdej grze karcianej liczy sie łud szczęścia
Gorąco polecam tą grę gdy wszystko się znudzi do grania
Ja byłem do niej sceptycznie nastawiony. Pograłem, spodobało mi się, ale po tygodniu przestałem grać.
Tak jak up. Na początku się podoba, wow itd, ale po jakimś czasie staje się monotonna i nudna. Polecam wypróbować, ale to nie gra na dłuższą metę.
1.Warto.
2.Zaleta = prostota
Wada = rzadkie dodawanie nowych kart
3.Tak jak powiedział Maqes, 50% szczęścia i 50% skilla.
ja mogę powiedzieć że jest fajna więc polecam grę i polecam grę magic the gatering
Grę jak najbardziej warto pobrać i przetestować. Zresztą: co ci szkodzi, żeby samemu sprawdzić?
Ja miałem klucz do bety i już wtedy pobrałem grę, do teraz czasem odpalam ją i gram sobie trochę. Gra przyjemna, wciąga. Czasem zdarza się wkurzać, jak ci dojdzie akurat zła karta czy coś, czyli tak jak we wszystkich karciankach: liczy się szczęście.
Ale oprócz szczęścia trzeba mieć także zdolność logicznego myślenia, bo przecież nie wygrasz gry, zagrywając bez sensu karty.
Siemka.
Chciałbym sobie zagrać w HS ale zastanawiam się czy jest wgl. warto ?? Miałem już styczność z karciankami ale nie z tą. 1. Warto w nią zagrać ?? 2. Ma jakieś wady lub zalety ? 3. Czy to prawda, że dużo zależy od szczęścia ?
Wielkie dzięx.