Witam.
Czy znacie może jakąś dobrą taktykę Łotra na Łowce? Zawsze na początku w pierwszych turach zjadę go do 15-18 HP a on od tak w ostatnich turach mnie rozwali =/
Poziom Łotra jakoś chyba 7? ^^''
Pozdrawiam.
Witam.
Czy znacie może jakąś dobrą taktykę Łotra na Łowce? Zawsze na początku w pierwszych turach zjadę go do 15-18 HP a on od tak w ostatnich turach mnie rozwali =/
Pozdrawiam.
Hunter jest typową klasą kritową - będzie dążył do jak największej kontroli stołu, żeby potem zakończyć grę jednym atakiem. Nie skupiaj się na nim, tylko na eliminacji jego stworów - będzie ich przyzywał masę, ale nie przejmuj się tym, tylko konsekwentnie je eliminuj.
Mnie najbardziej denerwuje to, że jeżeli przyzywam mobka z prowokacją to on może tym głupim łukiem trafić mojego bohatera a ja sztyletem już nie jeżeli on rzuci kogoś z prowokacją =\
Ale to co polecasz? Trzymać ogłuszenie, skrytobójstwo itp. na mocniejsze mobki czy jak?
Nie tyle najmocniejsze, co najbardziej skuteczne - zwróć uwagę, że głupi wilk 1/1 sam w sobie jest gównem, ale daje swoim kumplom +1, co czyni go niebezpiecznym. Na pewno trzymaj skrytobójstwo na mocne kabany, które przy wejściu mogą Ci trochę namieszać, ewentualnie do likwidowania ścian.
A jak myślisz, opłaca się niszczyć takie gówna bohaterem?
Zależy od tego, co masz na stole. Jak masz jakiegoś wypierdka 1/1 lub 1/2, który ma tylko efekt przy wejściu, to po co go trzymać na tym stole?
Jak nie masz, to ten 1pkt obrażeń w bohatera raczej za dużo nie zmieni.
Jak to wygląda z niszczeniem mobków, które przy wejściu przyzywają swojego przyjaciela? Jeżeli zniszczę jego to ten przyzwany mobek też znika?
Efekt jest niezależny - krita weszła na stół, jest osobną kartą, nie powiązaną z tą pierwszą. Tak więc nie zniknie.
Witam.
Pozdrawiam.