Oldman - w hs tez rzadko bo rzadko, ale jesteś w stanie wygrać, co w tym dziwnego? Jest dokładnie tak samo, ba myślę ze w hs dojście gdzies wyżej bez legend to nic trudnego. Zwyczajnie trzeba sie nauczyć jak już wspomniałem ze ta gra nie polega na taktyce wyrzuć wszystko co masz. Trzeba uzyc głowy, zagospodarować tym co mamy. No ale coz, każdy myśli ze wejdzie do gry i w miesiac będzie miał wszystkie potrzebne karty... Ja gram od bety i stać mnie po spaleniu było na kompletnego frost maga i wojownika pod kontrole. A gdzie reszta, mam płakać ze bez legend to sie nie da? Wyszła nowa przygoda to od kiedy wisiało info, odkładałem złoto na skrzydła i po wyjściu od razu miałem. Fakt 7 pakietów do tyłu jestem za kazde skrzydło ale to nie jest tak dużo. Karty to rekompensują.
@up już w pierwszym poście każdy wyskakuje z argumentem ze on grać nie umie, pograł tydzień w dupe dostał i każdy tak ma dlatego gra jest słaba. Boże co za ludzie, nie chcą nawet złotówka wesprzeć i maja postawę roszczeniową, ze im się należy. Twórca powinien wszystko udostępniać za darmo. Rozumiałbym gdyby przygody nie dało sie kupić za złoto w grze, ale sie da. Kosztuje to troche pracy ale sie da i nie ma w tym nic dziwnego bo tak jest w każdej grze. Zwyczajnie ludzie nie lubią Blizzarda i zarzucają mu ze przez niego inne gry gdzies tam tona i nikt o nich nie słyszy. Niby casual a jednak tyle ludzi nie daje rady.