Hegira

Witam.

Hegira nie jest grą, nie ma w niej rankingów, punktów itp. Hegira jest realistyczną (na ile to było możliwe) symulacją kolonizacji planety, rozwoju społeczeństwa i interakcji politycznych (lub milirarnych, handlowych) pomiędzy różnymi planetami i koloniami.

Rozpoczynasz od procedury przemiany okrętu kolonizacyjnego w centrum dowodzenia a... potem dróg jest wiele. Możesz walczyć, handlować, badać lub dążyć do jak największej populacji. Twoja Planeta może zostać włączona do Systemu Planet, a twoi przedstawiciele mogą zasiadać w Senacie Planet. Głosy twoich Senatorów mogą przeważyć podczas ważnych głosowań, np. dotyczących rozpoczęcia wojny, zawarcia pokoju czy też ustanowienia nowych opłat za podróże przez Gwiezdne Wrota.

Pamiętaj, Hegira to nie gra, to świat pełen ludzi i innych istot. Poświęcasz tyle czasu ile chcesz, rozwijasz się na swój sposób, nikt cię nie pogania, nie ma wyścigu szczurów.

Adres: hegira.com.pl

Forum: board.i-play24.net

Autorzy: Paweł "Aderek" Tomczuk, Maciej "Taranis" Wiewiórski

Język komunikacji wewnątrz Hegiry: polski

Pozdrawiam i zapraszam

Paweł "Aderek" Tomczuk

p.s.

Do moderatorów:

opcja kontakt nie działa, gdy próbuję wysłać do Was wiadomość, otrzymuję komunikat typu: "nie masz uprawnień".

Włączyłem stronę, zalogowałem się i gra jest kijowata. Czcionka małoczytelna i wgl.

Nie wiem co gdzie jest prawie. Samouczek czy co to jest zasłania mi okno na które mam kliknąć i wgl jest to jakoś źle zrobione.

Włączyłem stronę, zalogowałem się i gra jest kijowata. Czcionka małoczytelna i wgl.Nie wiem co gdzie jest prawie. Samouczek czy co to jest zasłania mi okno na które mam kliknąć i wgl jest to jakoś źle zrobione.

Samouczka możesz odsunąć.

Na poczatku masz jedna opcje dostępną, zatem nie wiem, czego nie wiesz do kliknięcia.

Witam.

Hegira nie jest grą, nie ma w niej rankingów, punktów itp. Hegira jest realistyczną (na ile to było możliwe) symulacją kolonizacji planety, rozwoju społeczeństwa i interakcji politycznych (lub milirarnych, handlowych) pomiędzy różnymi planetami i koloniami.

Rozpoczynasz od procedury przemiany okrętu kolonizacyjnego w centrum dowodzenia a... potem dróg jest wiele. Możesz walczyć, handlować, badać lub dążyć do jak największej populacji. Twoja Planeta może zostać włączona do Systemu Planet, a twoi przedstawiciele mogą zasiadać w Senacie Planet. Głosy twoich Senatorów mogą przeważyć podczas ważnych głosowań, np. dotyczących rozpoczęcia wojny, zawarcia pokoju czy też ustanowienia nowych opłat za podróże przez Gwiezdne Wrota.

Pamiętaj, Hegira to nie gra, to świat pełen ludzi i innych istot. Poświęcasz tyle czasu ile chcesz, rozwijasz się na swój sposób, nikt cię nie pogania, nie ma wyścigu szczurów.

Adres: hegira.com.pl

Forum: board.i-play24.net

Autorzy: Paweł "Aderek" Tomczuk, Maciej "Taranis" Wiewiórski

Język komunikacji wewnątrz Hegiry: polski

Pozdrawiam i zapraszam

Paweł "Aderek" Tomczuk

p.s.

Do moderatorów:

opcja kontakt nie działa, gdy próbuję wysłać do Was wiadomość, otrzymuję komunikat typu: "nie masz uprawnień".