Hehehehe, szukam MMORPG [by Kozak]

Nie martwcie się, mam takie wymagania że zrozumiecie dlaczego zakładam topic. Wymaganie jest jedno - House System. Coś jak w Tibii (możliwość kupienia domu), najlepiej żeby coś takiego nie było płatne poprzez realną gotówkę.

//R3m4ke

Ja ci dam szukam mmorpg :P Masz szczęście, że jesteś starym wyjadaczem bo byś dodatkowy pasek z pogrubioną jedynką dostał ;-)

//Za co? Przecież temat że tak powiem ciekawy, nie ma na tym forum żadnej gierki z House Systemem to się pytam :P

Ultima Online, możesz budować dom według swojego uznania.

a zauwazyles ze to są gry 3d?

broda, nie pomyślałeś o tym, że On może chce gre 3d z taką funkcją? Tylko gry 2d mają do niej prawo? n/c ...

Sims 2 :D i jest dodatek z IKEA :D

@Spawn

Nie no Spawn to ci wyszło :P z krzesła spadłem jak to przeczytałem...

@Kozak

Dla zasady stary, dla zasady...

//Dabyl post, dabyl post! Ale by poleciało ostrzeżenie :) - Mr. Hania

//R3m4ke Jeeee Koledze Grozisz ? xD A Kolega to Mod ? :P

@SpawnNie no Spawn to ci wyszło z krzesła spadłem jak to przeczytałem...@KozakDla zasady stary, dla zasady...//Dabyl post, dabyl post! Ale by poleciało ostrzeżenie - Mr. Hania

Ale ja mowie serio ;D lol mozna domek mozna grac na MP baaa nawet sims staje sie koksem :D prawie jak MMORPG :D powiem jeszcze raz BAAA mozemy nawet uprawiac stosunek sexualny :D

i pole tez mozna uprawiac, a z 3d to Perfect World ale tylko na chinczyku albo koreanczyku

Dobra spamerzy, koniec zabawy :P

Twój żart Spawn jest idiotyczny, bo House systemu szukam dlatego, że House System = duże miasta. No i zawsze fajnie mieć swój kawałek podłogi ;-)

No to zacznij rać w tibie xD. Tam są ogromne miasta :P Grałem w to przez dłuższy czas ale zrozumiałem po kilku nockach że się "zamulłem" xD

a Second Life??? Można mieć własny dom, dziewczynę i skrzydła.I mnie też tego typu gry obchodzą.Kozak jak ci się jakaś gra z House systemem spodoba to wyślij mi jej nazwe na gg ;-)

W Conquer Online podobno można domy budować nawet raz ślub wziąłem ;p

a ja idiota jestem, przyznaje sie bez bicia, Gra legenda: Ultima online

//R3m4ke

Stary to nie nowość xD

polecam flyff fly for fun kiedys w nią gralem nawet fajna grafika

Magic World Online,weszłem na linka a tam między innymi "Your Own House",co to oznacza w rzeczywistości nie sprawdzałem.Z tym że nie pełne 3D a bardziej tak jakby simsy.

ps. FFF? pierwsze słysze

Ja ci polecam gre Real Life tam praktycznie można wszystko. Domy możesz budować lub kupić już te dostępne możesz też grać na specjalnej loteri w ktorej możesz wygrać pieniążki na rozbudowę swojego domostwa mówie ci obczaj tą pozycje nie zawiedzie cię.

P.S

Grafika stoi na bardzo wysokim poziomie mimo to wymagania nie są wysokie.

Pozdrawiam.

Nie martwcie się, mam takie wymagania że zrozumiecie dlaczego zakładam topic. Wymaganie jest jedno - House System. Coś jak w Tibii (możliwość kupienia domu), najlepiej żeby coś takiego nie było płatne poprzez realną gotówkę.

//R3m4ke

Ja ci dam szukam mmorpg :P Masz szczęście, że jesteś starym wyjadaczem bo byś dodatkowy pasek z pogrubioną jedynką dostał ;-)

//Za co? Przecież temat że tak powiem ciekawy, nie ma na tym forum żadnej gierki z House Systemem to się pytam :P