Hej, fani MMO!

Siemka.

A więc... mówią mi Zdenio, jestem fanem MMO, choć coraz bardziej sceptycznym. Nic mnie specjalnie nie zaskoczyło już od dawna w tym gatunku. Guild Wars 2 było naprawdę OK, ale obecnie odpoczywam od tej gry. Od WoW-a odpoczywam już od ponad roku (choć planuję wrócić). Tak więc mam nadzieję, że znajdę w końcu jakąś grę, która przywróci wiarę w gatunek ;P Może nowa gra od Blizza?

Współpracuję też z redakcją Gramy na Maxa, tworzę tam czasem filmiki na YouTube. Planuję też zacząć działać coś na własnym kanale, właśnie w związku z grami MMO, bo zbliża się sporo testów beta i tak dalej... A lubię mówić do ludzi :)

No, w każdym razie witam. Będzie miło się dyskutowało, mam nadzieję oO

Jak nie będziesz drugim CzcigodnymPastorem to ok :P

Nieno, witam cie :)

Siemka, miłego postowania i powodzenia w tworzeniu kanału ;)

Czołem! Miłego postowania.

Siemka

Witoj!

No siemka

Skoro lubisz gadać do ludzi to Cię witam, ja sam lubię gadać ( bardzo dużo :P ) nie ważne do kogo albo czego (?), po prostu co chwilę nawijam, albo śpiewam (O.o)

No cześć, cześć. :D

Jak nie będziesz drugim CzcigodnymPastorem to ok Nieno, witam cie

Czcigodnym? :P Znam tylko Czcigodnego ze Szczytu, to chyba nie ta sama postać :P

Witaj.

Witam i zapraszam do dyskusji na forum. Ja też od dawna szukam mmo które mnie wciągnie, naszczęście wciągnęło mnie Guild Wars 2. Już nie robią dobrch mmo, nie to co kiedyś...

Witaj. :)

Hi.

Cześć

@zdenio Nope.CzcigodnyPastor to coś o wiele gorszego :D Witaj!

Lipa, że lubisz WoWa, ale fanie, że sam coś działasz (YT i redakcja).

Witam i udanego spamowania :P

Siemka.

A więc... mówią mi Zdenio, jestem fanem MMO, choć coraz bardziej sceptycznym. Nic mnie specjalnie nie zaskoczyło już od dawna w tym gatunku. Guild Wars 2 było naprawdę OK, ale obecnie odpoczywam od tej gry. Od WoW-a odpoczywam już od ponad roku (choć planuję wrócić). Tak więc mam nadzieję, że znajdę w końcu jakąś grę, która przywróci wiarę w gatunek ;P Może nowa gra od Blizza?

Współpracuję też z redakcją Gramy na Maxa, tworzę tam czasem filmiki na YouTube. Planuję też zacząć działać coś na własnym kanale, właśnie w związku z grami MMO, bo zbliża się sporo testów beta i tak dalej... A lubię mówić do ludzi :)

No, w każdym razie witam. Będzie miło się dyskutowało, mam nadzieję oO