Hej Hej Hej. Z tej strony Aleksander i mam 16 lat.
Już od dawna jestem na forum, lecz dopiero teraz postanowiłem się przedstawić ; ). Już od ponad 6 lat gram i interesuje się grami MMO. Grałem w prawie wszystko co jest na rynku, więc żadnej gry się nie boje. Od niedawno zacząłem nagrywać filmiki na yt z kumplem, zainspirowany zostałem przez Roja i Rocka. A to link do naszego filmiku:
. Moje zainteresowania to oczywiście elektronika w każdej postaci, tak samo jak pisanie (artykułów, opowiadań, recenzji itd) . Oczywiście nie tylko moje zainteresowania ograniczają się do komputera itd, lecz też koszykówka, gram w klubie więc formę utrzymuję. Moim największym osiągnięciem w grach MMO jest moim zdaniem nabicie 1000 winów w lolu ; ). Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do zagranie ze mną. Moim ulubionym gatunkiem jest RPG, wszystko doprawione tym gatunkiem musi wypalić. Ostatnio bardzo dużo czasu spędzam przed kompem z czego wcale nie jestem dumny, lecz także nie uważam że to jest czas stracony. W najbliższym czasie moim celem jest wypromowanie mojego kanału na yt, więc serdecznie zapraszam do subskrybcij napewno tego nie pożałujecie. Ostatnio mnie wzięła chęć na RPG'a z hardcorowym grindem, więc jak ktoś ma jakiś pomysł niech pisze.
Przez swoje życie używałem wielu nicków takich jak:
-Yagami
-ShinePL
-chtsi0ps: tak samo jak chtsi9ps itd
-alex-111: lub alex-112
-konrad5566
--Falini: Aktualny nick w użyciu ; )
Serdecznie dzięki za poświęconą mi chwile, mam nadzieje że wyjaśniłem kim jestem. Jakby ktoś chciał coś jeszcze wiedzieć niech pisze ; )