Nadeszła moja pora. Cześć jestem Michaś i też mam 12 lat nie no żarcik.Witam serdecznie wszystkich jak i każdego z osobna. Wołają na mnie Damian, ksywki określonej nie mam. Jestem dosyć stary jak na gry komputerowe, ale chyba większości to nie przeszkadza. Wkraczając w zainteresowanie odpowiem krótko, sport(głównie rugby i tenis ziemny), polityka, lektura, języki obce. Idąc głębiej jestem otwartym, leniwym czasem denerwującym kolesiem Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić. Tak więc witam.
Hej i haj
Saluto Dixi
Ojj jakie te powitanka pedziowe są lubię takie normalnie odlot co ty tu wyrabiasz ajj a tak pozatym to haajj bejbe.(mam nadzieje że mi wyszło na pedzia-żartobliwego)
"Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić" Raczej Pokochać, albo znienawidzić
A ja cię lubię za sporty w szczególności.
Tera w języku nyga YO.
Na początku Ciebie nie lubiłem,ale teraz wydajesz się być spoko,więc WITAJ.
Witaaaj Dixuś. : D
Widzę, że nie ja jeden się długo zbierałem do przywitania. ; )
Pozdro Pało !
Hi man
Yyy cos refleksisz patrze ^^ 170postow i dopiero przywitanie xd?
Czesc.
Witam Cię serdecznie. Tylko pytam się jaki ma sens przedstawianie się będąc już Stały Bywalcem?
Siemandero Dix trochę trza było poczekać aż się przedstawiłeś
Nadeszła moja pora. Cześć jestem Michaś i też mam 12 lat nie no żarcik.Witam serdecznie wszystkich jak i każdego z osobna. Wołają na mnie Damian, ksywki określonej nie mam. Jestem dosyć stary jak na gry komputerowe, ale chyba większości to nie przeszkadza. Wkraczając w zainteresowanie odpowiem krótko, sport(głównie rugby i tenis ziemny), polityka, lektura, języki obce. Idąc głębiej jestem otwartym, leniwym czasem denerwującym kolesiem Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić. Tak więc witam.