Hej i haj

Nadeszła moja pora. Cześć jestem Michaś i też mam 12 lat nie no żarcik.Witam serdecznie wszystkich jak i każdego z osobna. Wołają na mnie Damian, ksywki określonej nie mam. Jestem dosyć stary jak na gry komputerowe, ale chyba większości to nie przeszkadza. Wkraczając w zainteresowanie odpowiem krótko, sport(głównie rugby i tenis ziemny), polityka, lektura, języki obce. Idąc głębiej jestem otwartym, leniwym czasem denerwującym kolesiem :) Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić. Tak więc witam.

:blink: Saluto Dixi

Ojj jakie te powitanka pedziowe są lubię takie normalnie odlot co ty tu wyrabiasz ajj a tak pozatym to haajj bejbe.(mam nadzieje że mi wyszło na pedzia-żartobliwego)

"Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić" Raczej Pokochać, albo znienawidzić ;)

A ja cię lubię za sporty w szczególności.

Tera w języku nyga YO.

Na początku Ciebie nie lubiłem,ale teraz wydajesz się być spoko,więc WITAJ.

Witaaaj Dixuś. : D

Widzę, że nie ja jeden się długo zbierałem do przywitania. ; )

Pozdro Pało !

Hi man :D

Yyy cos refleksisz patrze ^^ 170postow i dopiero przywitanie xd?

Czesc.

Witam Cię serdecznie. Tylko pytam się jaki ma sens przedstawianie się będąc już Stały Bywalcem? :huh:

Siemandero Dix trochę trza było poczekać aż się przedstawiłeś :D

Nadeszła moja pora. Cześć jestem Michaś i też mam 12 lat nie no żarcik.Witam serdecznie wszystkich jak i każdego z osobna. Wołają na mnie Damian, ksywki określonej nie mam. Jestem dosyć stary jak na gry komputerowe, ale chyba większości to nie przeszkadza. Wkraczając w zainteresowanie odpowiem krótko, sport(głównie rugby i tenis ziemny), polityka, lektura, języki obce. Idąc głębiej jestem otwartym, leniwym czasem denerwującym kolesiem :) Możesz Mnie polubić, albo znienawidzić. Tak więc witam.