Hej! Nagrałem dla was poradnik dla początkujących junglerów

Włożyłem w niego dużo więcej pracy niż w poprzedni filmik który macie racje, nie byl poradnikiem za grosz. Poradnik ma czegoś nauczyć, a nie pokazać jak jakąś postacią grać.

Liczę, że ten filmik się wam spodoba.

Jest to pierwsza część poradnika do jungli, ta najbardziej podstawowa. O dobrym gankowaniu nagram później :)

Zapraszam i proszę o komentarze.

Pozdrawiam.

ToXzZ.

Moim zdaniem, powinieneś trochę styl mówienia zmienić ;P

Moim zdaniem, powinieneś trochę styl mówienia zmienić ;P

naszlo mnie by zrobic co w mojej mocy by nagrac dobry poradnik dosc pozno w nocy, dlatego tak mowilem. Ale pomyslalem tez o tym ze skoro to poradnik, to musi byc zrozumialy i pouczajacy...

Dlatego tak troszku nauczycielowato... ;)

#ale na mmorpg duzo hejtow jest, nie wiem co tam zle ale wchodzi taki trollujący hejter i odrazu dislike... nie wiem czemu, nie powie co zle tylko lapke daje nie wiedzac ile pracy czlowiek wlozyl... no cóż ...

W jungli s3 moby ze small campow daja rowniez hp/mane po ich zabiciu, jezeli chodzi o route, ktory zaczynales z reda - rekomenduje sie raczej omijanie golemow, nie sa cost effective, jak juz chcesz spolszczyc "masteries" to "masteriesy" a nie "masterierki", elder lizard "podpala" takze przy autoatakach, nie tylko przy skillach, to kilka korekt na szybko, widze ze masz zapal co do nagrywania, zycze powodzenia.

#Down

Proponuje do poradnikow jednak podchodzic z troszke wiekszym przygotowaniem, wkoncu chcesz przekazac wiedze. Kartka, dlugopis czy chociazby notatnik na pulpicie, posiedz troche przy tym to i rezultat bedzie lepszy.

#Down1

Nie, nie jest :P.

W jungli s3 moby ze small campow daja rowniez hp/mane po ich zabiciu, jezeli chodzi o route, ktory zaczynales z reda - rekomenduje sie raczej omijanie golemow, nie sa cost effective, jak juz chcesz spolszczyc "masteries" to "masteriesy" a nie "masterierki", elder lizard "podpala" takze przy autoatakach, nie tylko przy skillach, to kilka korekt na szybko, widze ze masz zapal co do nagrywania, zycze powodzenia.

Dzieki bardzo za korekty, kurcze ciężko tak wszystko na spontana zrobić ale obiecuje Ci, że z czasem się poprawię ;)

Pozdrawiam

ToXzZ

@Up.

Ale nie jest bardzo źle?

Spoko poradnik, jak dla nowego w lola coś się nauczyłem, tylko raz gadasz głośno a raz cicho, czasami gadasz jakbyś miał się zacząć śmiać.

Spoko poradnik, jak dla nowego w lola coś się nauczyłem, tylko raz gadasz głośno a raz cicho, czasami gadasz jakbyś miał się zacząć śmiać.

Bylo tam wiele podejsc poniewaz presja na to by bylo jak najlepiej powodowala ze mowilem "obobobobobobobzowisko " :) A potem nastepna powtorka z usmiechem na twarzy bo sam z siebie sie smialem. Ale kazdy kiedys zaczyna, jeszcze sie poprawie ;)

Najważniejszą zasadą YouTuber jest bycie naturalnym! Nie udawać.. :]

Najważniejszą zasadą YouTuber jest bycie naturalnym! Nie udawać.. :]

DZIEKI! Jak byłem naturalny powiedzieli mi "PROFESJONALNI" jutuberzy, że wszystko było zbyt chaotyczne... moja wina ze mam styl nagrywania podobny do roja ? : (

... Nie słuchaj PROFESJONALNYCH YouTuberów.. Bądź sobą.. przecież to twój kanał. Po kilkunastu filmikach będzie lepiej.. ogarniesz się.. nie będzie tego "chaosu". Tylko pamiętaj " BĄDŹ SOBĄ!!! " :]

Włożyłem w niego dużo więcej pracy niż w poprzedni filmik który macie racje, nie byl poradnikiem za grosz. Poradnik ma czegoś nauczyć, a nie pokazać jak jakąś postacią grać.

Liczę, że ten filmik się wam spodoba.

Jest to pierwsza część poradnika do jungli, ta najbardziej podstawowa. O dobrym gankowaniu nagram później :)

Zapraszam i proszę o komentarze.

Pozdrawiam.

ToXzZ.