Hej! O to "Postaci od A-Z " Zapraszam!

Siemaaano.

Wpadłem na pomysł który może się wam spodobać, każdy kto ma problem z wyborem jaką postać kupić będzie mógł obejrzeć coś takiego! Jest to pierwsza tego typu akcja na YT ( o ile się nie mylę ;) )

Licze, że przyjmie się ciepło. Robię co w mojej mocy by moje filmy przybierały na wartości z odcinka na odcinek! Dobijamy powoli do 100subów <33 !

Pozdrawiam i czekam na komentarze.

Coraz lepiej się czuję nagrywając, jeszcze pare filmów i będę nagrywał sprawnie i bez presji ! :)

Sam pomysł nienajgorszy,wykonanie jak na pierwszy raz też niezłe.Trochę słabo opowiadasz historie,ale co tam,nie ona jest najważniejsza.Jeżeli już dajesz zdjęcia postaci to postaraj się przy przejściu np. ze zdjęcia do gry zrobić jakieś...przejście?(Masło maślane.Chodzi mi o to żeby nie wyskakiwał od tak filmik z grą,żeby między tym było coś powiedzmy kurtyna-zasłania obraz,odsłania gdy już film przeszedł na gre).Głos jest dobry,z deka bałem się że będę słuchał jakiegoś dziecka 10-11lat.(Tak jak to było na "spryciarzach")

Sam pomysł nienajgorszy,wykonanie jak na pierwszy raz też niezłe.Trochę słabo opowiadasz historie,ale co tam,nie ona jest najważniejsza.Jeżeli już dajesz zdjęcia postaci to postaraj się przy przejściu np. ze zdjęcia do gry zrobić jakieś...przejście?(Masło maślane.Chodzi mi o to żeby nie wyskakiwał od tak filmik z grą,żeby między tym było coś powiedzmy kurtyna-zasłania obraz,odsłania gdy już film przeszedł na gre).Głos jest dobry,z deka bałem się że będę słuchał jakiegoś dziecka 10-11lat.(Tak jak to było na "spryciarzach")

DZIEKI! Głos rzekomo mam miły, ale mnie jak sam siebie słucham wydaje się dziecinny :D Ważne, że się pierwszy raz podoba. Dzieki jeszcze raz!

Nieźle :)

4:24 Wat da fak :D Mam tylko jedno "ale". Wspomniałeś o plusach i minusach. Ok. Potem o zaletach i minusach. Imo powinno być zaletach i wadach jeśli już. Tak myślę :ph34r: .

4:24 Wat da fak Mam tylko jedno "ale". Wspomniałeś o plusach i minusach. Ok. Potem o zaletach i minusach. Imo powinno być zaletach i wadach jeśli już. Tak myślę .

tam jest adnotacja, to słowo mi wypadło z głowy... :P

Ile mozna? Kasowalem poprzednie tematy, jak zakladales, majac nadzieje, ze zrozumiesz o co mi chodzi, ale widze, ze nie dasz rady. Dostajesz warna, za co? Za bezmyslne stawianie nowych topicow. Jak masz juz jeden, gdzie promujesz swoj kanal, tak nie potrzebujesz ich kolejnych kilku, za kazdym razem, kiedy wstawisz na YT nowy filmik. + warn za dp, wiec automatycznie lapiesz bana na kilka godzin.

Siemaaano.

Wpadłem na pomysł który może się wam spodobać, każdy kto ma problem z wyborem jaką postać kupić będzie mógł obejrzeć coś takiego! Jest to pierwsza tego typu akcja na YT ( o ile się nie mylę ;) )

Licze, że przyjmie się ciepło. Robię co w mojej mocy by moje filmy przybierały na wartości z odcinka na odcinek! Dobijamy powoli do 100subów <33 !

Pozdrawiam i czekam na komentarze.