Witam, całe moje przedstawienie które chce wam pokazać i mam nadzieje, ze się spodoba daję tutaj!
Pozdrawiam.
ToXzZ!
Witam, całe moje przedstawienie które chce wam pokazać i mam nadzieje, ze się spodoba daję tutaj!
Pozdrawiam.
ToXzZ!
No cześć
No cześć
czuje sie strolowany...
Cześć,fajny avek
Cześć Tox:) ciesze się, że wkraczasz na youtube:) życzę powodzenia i chętnie pomogę jak tylko będę mogła, oczywiście postaram się zareklamować kanał wśród znajomych.
Cześć Tox:) ciesze się, że wkraczasz na youtube:) życzę powodzenia i chętnie pomogę jak tylko będę mogła, oczywiście postaram się zareklamować kanał wśród znajomych.
<33
#dit.. DZZ DLACZEGOO!?!!? Dlaczego mam juz 2 warny za nic xD? Jeden warn za trolling a pierwszy.. za nic ;(
Czesc, zycze sukcesow, ale tez mala uwaga z mojej strony - jak reklamujesz kanal, to nastepnym razem rob to dopiero wtedy, kiedy bedziesz mial na nim kilka filmikow zwiazanych z dzialalnoscia, ktora chcesz sie zajac, bo poki co widze pustke.
Z mojej strony jest pozytywnie z tym ze moglbys zajac sie obroka dzwieku .. nie jest przyjemne sluchanie wdechow i wydechow ^^ . To taki maly minusik ^^
Film poradnik do eza blue renderuje się - za mniej wiecej 2h he will be up on yuuu tuuubeee
# Małe problemy techniczne..
#Edit. Problem jak diabli z renderowaniem. Teraz wszystko idzie dobrze i za 2h koniec rendera + 1h konwertowania (plik 50gliga - 41minut ) następne poradniki będe robił zupełnie inaczej... a jak to juz moja slodka tajemnica )) Beda one typowo poradnikowe a nie .. takie ... lets plejowe (specjalnie napisalem plejowe... )
double post, warn.
znowu wszedłem na twitcha i nie ma Cię :c Ostatnio nie trafiam.
Pozdrawiam.
ToXzZ!