Hej! ;-)

Witam,

z tej strony Nrb! W sieci możecie mnie znaleźć pod wieloma nickami.

Wiek niech póki co pozostanie owiany tajemnicą. Sami zresztą możecie wywnioskować, po treści pisanych przeze mnie postów. ;-)

Na chwilę obecną jestem super moderatorem na największym forum o tematyce ogólno-tematycznej w Polsce. :P

Ktoś kojarzy? ;-)

Jak każdy na tym forum uwielbiam mmo. Mam ich za sobą... wiele... bardzo wiele. Niektóre wpadły w łapki i trzymałem je długi czas, a niektóre puszczałem po kilkudziesięciu minutach. Obecnie nie gram w nic. Szukam... szukam... a szukając czekam na dodatek do Perfect World. :)

Słucham punk rock'a, metalu, rock'a, pop punk i tym podobne.

Rise Against, Zebrahead, Sum 41, CF98. Jak ktoś kojarzy, to milutko. :)

Jeśli posiadacie konto na last.fm - zapraszajcie do znajomych. Click me!

Nie wdawajmy się już w szczegóły, bo wiele mógłbym jeszcze napisać, ale kogo to obchodzi.

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem.

Witam całą społeczność fanów MMORPG! :)

Metalu mmm, ja też tylko że metalcore'u

z wymienionych tylko Rise Against ;)

Ja tez lubie taka muzyke.

Radze uwazac na wojny zgredów, wojny wojenek, i wojny hardkorów, bo troche ich tu jest.

Metalu mmm, ja też tylko że metalcore'uz wymienionych tylko Rise Against

Bullet for my valentine, Bring Me The Horizon? ;-)

mało słucham metalcore, ale jeśli już, to te 2 zespoły najczęściej.

Yo! Mówisz, że słuchasz punka i metalu... Swój chłop.

Jak powiesz że słuchasz jeszcze Slayer'a to cię ukocham.

A tak, to cześć ;]

Siema. Miło że zawitałeś. :]

Witam,

z tej strony Nrb! W sieci możecie mnie znaleźć pod wieloma nickami.

Wiek niech póki co pozostanie owiany tajemnicą. Sami zresztą możecie wywnioskować, po treści pisanych przeze mnie postów. ;-)

Na chwilę obecną jestem super moderatorem na największym forum o tematyce ogólno-tematycznej w Polsce. :P

Ktoś kojarzy? ;-)

Jak każdy na tym forum uwielbiam mmo. Mam ich za sobą... wiele... bardzo wiele. Niektóre wpadły w łapki i trzymałem je długi czas, a niektóre puszczałem po kilkudziesięciu minutach. Obecnie nie gram w nic. Szukam... szukam... a szukając czekam na dodatek do Perfect World. :)

Słucham punk rock'a, metalu, rock'a, pop punk i tym podobne.

Rise Against, Zebrahead, Sum 41, CF98. Jak ktoś kojarzy, to milutko. :)

Jeśli posiadacie konto na last.fm - zapraszajcie do znajomych. Click me!

Nie wdawajmy się już w szczegóły, bo wiele mógłbym jeszcze napisać, ale kogo to obchodzi.

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem.

Witam całą społeczność fanów MMORPG! :)