Hej!

Cześć :)

Nazywam się Kornelia i mam 16 lat. Gram obecnie w ogame (i plemiona), kiedyś trochę bawiłam się metinem 2, ale to odległe czasy, sama ledwo to pamiętam :D Zarejestrowałam się tutaj, bo szukam jakiś fajnych gierek, niestety mój angielski jest słaby, szczególnie jeśli chodzi o takie słownictwo z gier, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie.

Nie mam jakiś szczególnych zainteresowań, ale lubię słuchać muzykę (według last.fm słucham najwięcej heavy, power i thrash metalu, poza tym lubię jakiś spokojny rock i reggae, ostatnio podoba mi się też black metal).

Lubię też zwierzęta no i pewnie masę innych rzeczy.

To cała ja :D Nigdy nie wiem co o sobie pisać...

Witamy w społeczności. ;)

Witaj Kornelio, mam nadzieję, że nie odejdziesz po 20 postach :) .

Witam,witam ;)

Ave Satan \w/ , też heavy metal + rock <3

Czołem!

Witamy :) miłego zbierania warnów ;)

O jak miło ,że dziewczyny interesują się tymi gatunkami <3 , życzę miłego postowania i służę pomocą siostrze od gatunku pomocą :)

Witam. :)

Witamy miłego zbierania warnów

Oby nie. :P

Witamy.

Aka'Magosh!

Miłego użytkowania forum.

Czesc, mam nadzieje, ze nie bedziesz nabijac na slepo 20 postow, po to tylko, aby miec mozliwosc udzielania sie w dziale Szukam MMO, bo w takim przypadku bedziemu zmuszeni dac ci bana x D.

Siemano :D Miłej gry życzę :)

Cześć :)

Nazywam się Kornelia i mam 16 lat. Gram obecnie w ogame (i plemiona), kiedyś trochę bawiłam się metinem 2, ale to odległe czasy, sama ledwo to pamiętam :D Zarejestrowałam się tutaj, bo szukam jakiś fajnych gierek, niestety mój angielski jest słaby, szczególnie jeśli chodzi o takie słownictwo z gier, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie.

Nie mam jakiś szczególnych zainteresowań, ale lubię słuchać muzykę (według last.fm słucham najwięcej heavy, power i thrash metalu, poza tym lubię jakiś spokojny rock i reggae, ostatnio podoba mi się też black metal).

Lubię też zwierzęta no i pewnie masę innych rzeczy.

To cała ja :D Nigdy nie wiem co o sobie pisać...