o_0 masz u mnie duuuuuży minus, nienawidzę kotów... A tak poza tym, to witam... ^^
Hej
Z Wawy.
edit2: Ok, zerknęłam, masz 15 lat, to ten wiek, gdzie jest się wrzodem na tyłku, także wybaczam.
Newfagom trzeba odpuścić. Więc ciesz się naszym forum i życzę miło spędzonego czasu.
Edit@-Kochana poprawność polityczna. Nie potraficie nazwać rzeczy po imieniu tylko szufladkujecie byleby nie urazić drugiej strony.
why? Bo chcą zabłysnąć intelektem :] z regoly dziecko obdarzone wysokim IQ szuka guza i na forum i w życiu :-P
Uu wawa to dość daleko =[ ja z wrocka.
Patrzcie pisze nazwy miast z małej. Hejt me hejt me.
a dzień dobry
up, nie offtopuj
mile spedzonego czasu na forum
Kurde, Qeshua blisko mieszkasz ,taki sąsiad >.<. uwa witaminko bo misiael lubi koty tak bardziej...w sensie kulinarnym src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_sad.png" alt=":(" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/sad@2x.png 2x" width="20" height="20">
Witaj Biotyna jak coś jestem wolny ;] oo ty z Wawy to daleko ;///
Miłego pobytu na forum
Witam serdecznie
Małolaty przystawiający się do 23-latki .
Witam Cię i pozdrawiam.
Za to ja mam do Wawy calkiem niedaleko ^^
Witam Panią pięknie
Widzę, że cofnęliśmy się w czasie i tutaj wciąż panuje pogłoska, że "nie ma kobiet w internecie" i jakakolwiek witana jest z wszelkimi wymyślnymi honorami i ślinotokiem prawiczków, więc też skorzystam z przywileju, coby się w fali atencji pławić. Nie daj boże zdjęcie wstawić, to się okaże, że jestem piękna, mam cudowne oczy i wszyscy będą chcieli wypić ze mną kawę, nieważne tak naprawdę jakbym wyglądała No mniejsza.
Cześć, jestem biotyna i lubię koty i grać w gry.