Hej witam, jestem nowy na forum i mysle, ze przyjemnie i szybko przyjmiecie mnie do swojego rodzinnego, mmorpgowego grona
Jestem Paweł, mieszkam w woj. lubuskim i uczeszczam do 2kl. technikum organizacji reklamy.
Zebyscie cos o mnie wiedzieli xdd
Hej witam, jestem nowy na forum i mysle, ze przyjemnie i szybko przyjmiecie mnie do swojego rodzinnego, mmorpgowego grona
Jestem Paweł, mieszkam w woj. lubuskim i uczeszczam do 2kl. technikum organizacji reklamy.
Witaj Pawle z województwa Lubuskiego
Mam nadzieję że nie będziesz organizował reklam na forum
Siemanko Paweł, z tym rodzinnym to bym nie przesadzał, różnie bywa.
Witaj Pawle z województwa Lubuskiego Mam nadzieję że nie będziesz organizował reklam na forum
Haha, zobaczymy jak to wyjdzie ^^
Siemanko Paweł, z tym rodzinnym to bym nie przesadzał, różnie bywa.
Oj różnie bywa, trzeba być pozytywnie nastawionym
witam, oglądasz anime?
Miałem kiedyś takiego kolegę co się nazywał Paweł i też był w technikum ogranizacji reklamy, ale z moich obliczeń teraz byłby w 3 klasie więc to pewnie nie ty heh
Siema Pawel, odpowiedzieli Ci wszyscy z ktorymi nie powinienes sie zadawac
bo co, bo mam tibie na awatarze?
patrząc na te zachowanie zgaduję, że ty też oglądasz anime koleżko
bo co, bo mam tibie na awatarze?
Tez
witam, oglądasz anime?
zdarzy się ^^
Miałem kiedyś takiego kolegę co się nazywał Paweł i też był w technikum ogranizacji reklamy, ale z moich obliczeń teraz byłby w 3 klasie więc to pewnie nie ty heh
Meh, jakbym nie zdał to by mnie tu nie było, popełniłbym samobójstwo ze wstydu
Siema Pawel, odpowiedzieli Ci wszyscy z ktorymi nie powinienes sie zadawac
Wszyscy wydają się tu sympatyczni ; )
Witaj Pawle
Witaj Paweł!
Na tym forum mamy dwie grupy, jedna to animaniacy z własnymi waifu i ta druga to przeciwnicy takich ustrojów. Wybierz mądrze abyś nie żałował
Witaj Paweł! Na tym forum mamy dwie grupy, jedna to animaniacy z własnymi waifu i ta druga to przeciwnicy takich ustrojów. Wybierz mądrze abyś nie żałował
Poobserwuję trochę sytuację między dwoma grupami i w niedalekiej przyszłości dokonam wyboru, dzięki za wprowadzenie ; ))
Witam! mam nadzieję że się nie zrazisz do tej trollolandii
Cześć Paweł
witaj , Pawle