SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMA zapomniałem się ogólnie przywitać a więc DZIEŃ DOBRY MAŁE DZIECI A TERAZ NADSZEDŁ CZAS NAAAAAAAAAA a sam nie wiem a no tak IT'S RAPING TIME nie no żartuje ( ale osama i tak was za***rdoli ) a więc lubię grać w prawie wszystko ale ubustwiam mmofps, mmorpg i dobe przeglądarkowe reszta też może być ale tak mniej
Lubie także HORRORY >
A z muzyki wszystkiego czasami da się wysłuchać lecz tak z odrzuceniem ponieważ UBUSTWIAM METAL!!! \m/ a zwłaszcza zespół slipknot którego według mnie nic nie pobije
I TYLE!
Hejka bros!
Siem
Witam i zapraszam do przeczytania regulaminu
Witam.
Witam i zapraszam do przeczytania regulaminu
Nope. I just kidding
jestem już trochę na tym forum i wiem co i jak mniej wiecej ale i tak należe do troll rodzinki
BUAHAHAHAHAHA
więc siemka itp itd
Eh, Mnichu... Cześć .
Się zią
UBÓSTWIAMhttp://www.sjp.pl/ub%F3stwia%E6
Weż ty chłopie lepiej nic nie pisz gdybyś miał tak poprawiać wszystkich to by ci to dłużej zajęło niż oglądniecie wszystkich odcinków mody na sukces
Siema
SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMA zapomniałem się ogólnie przywitać a więc DZIEŃ DOBRY MAŁE DZIECI A TERAZ NADSZEDŁ CZAS NAAAAAAAAAA a sam nie wiem a no tak IT'S RAPING TIME nie no żartuje ( ale osama i tak was za***rdoli ) a więc lubię grać w prawie wszystko ale ubustwiam mmofps, mmorpg i dobe przeglądarkowe reszta też może być ale tak mniej
Lubie także HORRORY >
A z muzyki wszystkiego czasami da się wysłuchać lecz tak z odrzuceniem ponieważ UBUSTWIAM METAL!!! \m/ a zwłaszcza zespół slipknot którego według mnie nic nie pobije
I TYLE!