Hejka

Cześć.

Jestem Sylwia i mieszkam w Warszawie. Zdałam (o dziwo) gimnazjum i idę do technikum. W sierpniu skończę 16 lat. Lubie śpiewać, rysować, czytać i pisać fantastykę. Interesuję mnie również wszystko co jest związane z Japonią. Jestem osobą, która potrafi być uparta, irytująca, wredna i zawsze musi mieć ostatnie zdanie. Uparcie gram (około trzy niecałe tygodnie)w Last Chaos PL i wciągam w to całą rodzinę i znajomych. Niesamowite jest to, że udaje mi się i wszyscy grają :)

To chyba tyle.

Witam :)

Cześć

Witam .

Przygotuj się na napływ podglądaczy nawet 1000 w kilka dni bo dziewczyny są tu jakoś rzadko spotykane.

(101 post):)

AVE!

Hej ;)

Witam i pozdrawiam. Coś nam kobiet przybywa :P .

Siemanko Kobito, życzę miłego pobytu na Naszym forum. ( podgląda profil Kedavry, bo to kobita )

Witam i zapraszam na Shoutbox(jak nikt się nie kłóci to miło z ludźmi popisać)

Witam, witam :) Jak miło powitać kolejną kobitkę :P Nie ma Kuboszka, to jednego podglądacza mniej :D

PS. To już jest chore, zamiast podglądać dziewczyny to wy podglądacie ich profile

Witoj kobito :)

Pisac fantastyke? Czyli, ze co, opowiadania? Mozna probke?

czesc.

hi nigga ^^

Hey Hi Hello ;)

Witam serdecznie .

Witam i przyłączam się do prośby Dzz'a ^__^

Hi , już podglądam profil :D

Witam ;P

Witam

Cześć.

Jestem Sylwia i mieszkam w Warszawie. Zdałam (o dziwo) gimnazjum i idę do technikum. W sierpniu skończę 16 lat. Lubie śpiewać, rysować, czytać i pisać fantastykę. Interesuję mnie również wszystko co jest związane z Japonią. Jestem osobą, która potrafi być uparta, irytująca, wredna i zawsze musi mieć ostatnie zdanie. Uparcie gram (około trzy niecałe tygodnie)w Last Chaos PL i wciągam w to całą rodzinę i znajomych. Niesamowite jest to, że udaje mi się i wszyscy grają :)

To chyba tyle.