WItam od niedawna znów zacząłem grać w L2 i dosyć się z tego ciesze. Lecz mam w tym mały problem moja postać już niedługo będzie się zbliżać do lvl 40,a ja nadal nie wiem czy wybrac Dark Avengera czy może raczej Paladyna. Czy mógłby ktoś zdradzić mi ich mocnę i słabę strony gdyż naprawde nie wiem którego z nich wybrać?
Hell Knight vs Phoenix Knight
Na 4-tej profesji jeden pies, no chyba że grasz gdzieś na privie.
Nie gram na privie ale nawet z 4 profesja są oni róźni. Nie wiem jeszcze dopkładnie jak ta 4 profesja dokładnie działa ale z tego co czytałem to jakieś skille przechodzą z wcześniejszych klas. Więc Sigil Knight z Hell Knighta zrobiony będzie inny niż ten z Phoenix Knighta.
Dark Avenger ma pantere ,znaczy takiego peta którego przywołuje i nim zadaje damage poza tym jest postacią opierjącą sie na atrybucie dark[nie myle sie ;p?].Palladyn jest w klimacie holy i bardziej taki leczący ,ogólnie to ujmując;]Ale powiem ,że jak zamierzasz grać na globcu tankiem to odradzam troche ,bo sie zajeb..sz expiąc tą postać.
Kiedy ostatnio czytałeś skille tych klas, polecam Palladyna. Postać potrafi sama farmić (bo expem tego nie można nazwać, tak tak ściągnięcie z aiona - pall jak solo to biega z 2h mieczykiem, mieczyk+tarcza tylko w pt jak tankuje). Co do DA, za bardzo nie wiem co dostał na GODie, ale na pewno gorzej idzie mu expienie, Na 4-prof nie zostają żadne stare skille, więc pall=da.
dokladnie 4 profka jest taka sama i dlatego l2 umiera zabili mnogosc klas i pvp
l2 nie umiera tylko juz umarlo i to mysle ze spory kawalek czasu temu zeby nie zrobili takiej kaszany z tej gry to mysle ze do dnia dzisiejszego bym pycil ostro nie gram dosc dlugo czasu co prawda na globalu tez nie gralem ale przez 4 lata nagfralem na roznych servach i ratach tez a jak przeczytalem co zrobili w godze z tymi klasami to myslalem ze sie poplacze.. uslyszalem od kolegi ze l2 darmowy podnietaka taka ze !! odrazu wrocily stare wspomnienia po czym dowiedzialem o nowy dodatku i co sie w nim zmieni to moja podnieta tak samo szybko opadla jak urosla no ale coz ... poradzic na szczescie wyszlo pare innych gier ktorymi mozemy sie zadowolic powodzenia l2 czekam na dalsze dodatki hahaha
btw doradzam Ci pala tez dlatego ze ma angelic icon mozesz odpalic ud z ktorym mozna biega do tego zakladasz bowa i fajnie jest touch of life tez fajny skill pozniej dostaniesz phoenixa ale to juz nie bedzie mialo duzo znaczenia dlugo sie nie nacieszysz bo pozniej tzn od 85 wchodzisz GOD klase i po dluzszym czasie widzisz ze na servie biega tylko 9 roznych klas a nie 36 ...
l2 nie umiera tylko juz umarlo i to mysle ze spory kawalek czasu temu zeby nie zrobili takiej kaszany z tej gry to mysle ze do dnia dzisiejszego bym pycil ostro nie gram dosc dlugo czasu co prawda na globalu tez nie gralem ale przez 4 lata nagfralem na roznych servach i ratach tez a jak przeczytalem co zrobili w godze z tymi klasami to myslalem ze sie poplacze.. uslyszalem od kolegi ze l2 darmowy podnietaka taka ze !! odrazu wrocily stare wspomnienia po czym dowiedzialem o nowy dodatku i co sie w nim zmieni to moja podnieta tak samo szybko opadla jak urosla no ale coz ... poradzic na szczescie wyszlo pare innych gier ktorymi mozemy sie zadowolic powodzenia l2 czekam na dalsze dodatki hahaha
GOD jest dobrą kroniką dla supportów i healerów, nie trzeba w pt mieć każdego, tylko po 1 z przedstawicieli i można bez problemu biegać i wszystko kosić. Fakt że kronika ta psuje resztę klas i to akurat nie jest już zabawne w czasie pvp. Jakim cudem gladiator ma być taki sam jak tyrant czy destro? ;s
Ciekawe co by powiedział Yoda na te temat God w L2 ?Napewno by uznał ,że została zaburzona równowaga pomiędzy siłami dobra i zła,chciwość i pycha sithów doprowadziły do wypaczenia sztuki jedi.Z tak wielu stylów i technik walki ,sithowie uczynili tylko pare ale za to bardziej podstępnych i opierających sie na ciemnej stronie mocy ,skrócili sobie w ten sposób droge do poznania tajemnej sztuki.
polecam ci paladyna po pierwsze posiada najwyższy def po drugie jak juz wspomniane było posiada angelic icon i UD. lepszy na pvp niz DA gdyz ten drugi posiada panterke która jest jego tak jakby damage'm jak zginie ona to juz nici z wygranej...
WItam od niedawna znów zacząłem grać w L2 i dosyć się z tego ciesze. Lecz mam w tym mały problem moja postać już niedługo będzie się zbliżać do lvl 40,a ja nadal nie wiem czy wybrac Dark Avengera czy może raczej Paladyna. Czy mógłby ktoś zdradzić mi ich mocnę i słabę strony gdyż naprawde nie wiem którego z nich wybrać?