Cześć, dawno temu kupiłem sobie, Hellgate (wówczas) London w pudełku. I czy do multi jest mi potrzebny klucz? I czy muszę pobierać klienta, z oficjalnej strony? Czy mogę po prostu zainstalować ^^
Hellgate pytanie o multi
Mój kolega testuje gry, dzisiaj z nim pogadam i spróbuje ci dzisiaj odpowiedziec.
Jak się nie mylę single po grasz ale mutli nie bo są beta testy a tamte serwety pozamykane wsytarczy dostaniesz,
się do bety na stronie hellgate lub gdzieś znajdziesz keye lub ktoś da ci konto.
Basket dobrze mówisz. Stare servery HGL są już pozamykane x_x zresztą jak się nie mylę za tamtą wesję trzeba było płacić jakiś niewielki abonament : /
Jak chcesz Key do CBT to wejdź na tą strone http://hellgate.t3fun.com/News/Notice_View.aspx?post_key=2 i poszukaj sobie na portalach ale nie wiem czy jeszcze jakiś znajdziesz.... mi akurat udało sie wygrać key w losowaniu teraz tylko czekać do 2 w nocy żeby wbić do gry xD
Cześć, dawno temu kupiłem sobie, Hellgate (wówczas) London w pudełku. I czy do multi jest mi potrzebny klucz? I czy muszę pobierać klienta, z oficjalnej strony? Czy mogę po prostu zainstalować ^^