Hellgate-Ticket System

Nie wiem czy wiecie ale dowiedziałem się na ts'ie o ticket systemie czyli blokowaniu dalszego rozwoju gry po 20 lvlu czyli koniec Aktu1.I aby grać dalej trzeba kupić ticket który odblokowuje nam resztę rozgrywki,i tu moje zdziwienie WTF?!

Nie wiem czy wiecie ale dowiedziałem się na ts'ie o ticket systemie czyli blokowaniu dalszego rozwoju gry po 20 lvlu czyli koniec Aktu1.I aby grać dalej trzeba kupić ticket który odblokowuje nam resztę rozgrywki,i tu moje zdziwienie WTF?!

Co ty gadasz....?! Jeżeli to prawda to pluję na Hellgate..... ograniczenia do 20lvl i w terenach pfff....

No niestety ja tez się wk***iłem ://

Będzie Was stać! Tickety będą w cenie 4$!

Urywek z ich strony:

,,Also, the Ticket will be priced at $4.00.''

http://forum.t3fun.com/hellgate/announcement/hellgate-global-opening-time-1769/

No to podziękuje, przynajmniej dla posiadaczy pudełkowej wersji powinno być za free

A gra sama startuje o 19.30 u nich ;( czyli o 2 w nocy 1 lipca u nas jak dobrze liczę.

Wielka szkoda, że sobie niepogram, jutro jade na dwu tygodniowe wakacje. A w Hellgata grałem z 10 minut u kolegi w 2009 roku tylko :D

Dwarfar biorąc pod uwagę w jaki sposób będzie można kupic te tickety mam nadzieję ze jak juz to w wygodny sposób i to tylko za 1 akt dalej będzie to samo nie wiem ile tam aktów jest a co jezeli 5?^^

Fermi, nierozumiesz. Darmowe są dwa pierwsze akty. Gdy zapłacisz 4$ czyli 12 naszych złotych to masz nielimitowany dostęp do gry. Ja tam zapłace. Najlepiej jagby było smsem :)

Z tego co wiem to niestety nie będzie funkcji płacenia SMS'em.

Ta opcja by mi najbardziej pasowała, no ale co my możemy zrobić jak nie chcą zarabiać za SMS'y to nic się nie da zrobić.