Hellground

Postanowiłem powrócić do gry na TBC,a więc czy znajdą się chętne osoby z 2 do wspólnego expienia.Nie interesuje mnie zakładanie Guild.Szukam poprostu osób do wspólnego expienia po stronie Ally.A i niech zgłaszają się soby które maja chęci grać to nie temat na nabijanie postów :)

Ja jestem chętny, chciałem w coś pograć a nie za bardzo mam w co. Tbc to chyba jedyna grywalna na ten czas wersja wowa. Powiedz mi kim grasz, kogo potrzebujesz (chodzi mi tu o klase), czy ktoś z tobą już gra ? Gracie od zera rozumiem?

Gramy w Ally lub w Hordzie(jak wolisz),nie jesteś pierwszą osobą ponieważ temat w którym było głosowanie okazał się klapą:).

ja mogę zagrać właśnie ściągam tbc :D ale jeszcze nie wiem czy będę grał a hordzie czy w ally ale raczej to będzie horda

Mnie to lotto czy ally czy horda, ale nadal oczekuję na odpowiedź kogo potrzebujesz/potrzebujecie bo klasa też mi jest obojętna, chociaż nie ukrywam że mam ochotę zagrać warrior'em :) Mam cichą nadzieję, że będziemy grać pvp/pve ? Gdyż chciałbym czerpać pełną przyjemność z grania :)

Graj kim ci uważasz:)

W takim razie gram warrior'em ustalcie tylko jaka frakcja, a jak tylko się ustali to jutro wbijam i gramy ;] Muszę jeszcze ściągnąć wowa, ale to szybko zleci.

ja rogalem albo magiem w hordzie będę grał jak by co nick: shonen,shoonen ale raczej nie bardzo często

jak ktos zainteresowany to na hellground mam 65 paladyna do oddania za doladowanie jakies 5k golda nie gram tam od 1 roku bo zaczelem gre na globalu jak ktos zainteresowany piszcie na gg 8538258 dogadamy sie.

http://armory.hellground.pl/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Ryjcio

Postanowiłem powrócić do gry na TBC,a więc czy znajdą się chętne osoby z 2 do wspólnego expienia.Nie interesuje mnie zakładanie Guild.Szukam poprostu osób do wspólnego expienia po stronie Ally.A i niech zgłaszają się soby które maja chęci grać to nie temat na nabijanie postów :)