Hello all

Witam wszystkich jako że jestem nowy na tym forum to pasowalo by sie przedstawić :-P

A więc a zatem jestem Grzesiek i mam 20lat, interesuje się grami mmorpg :mrgreen: Grałem w takie gry jak Silkroad Online (global jak i priv) MU (tylko priv) i napewno w jeszcze tam jakieś ale niebede się rozpisywał :lol:

Z racji że bardzo lubię gry tego typu mam nadzieję że bede mógł razem z wami gościć tutaj na forum :-)

Jezeli macie jakieś pytania to prosze smialo pisać.

Pozdrawiam

P.S Zgóry przepraszam za jakiekolwiek błedy odarazu pisze żeby niewyszło że jakiś analfabeta :mrgreen: Zdarza mi się czasami jakąś literke pominąć :-P

Witamy, wiesz nie każdy kto robi nawet najgorsze błędy jest analfabetą. To wszystko zależy od stylu wypowiedzi ;-)

Witam Grzesiek !!! Błędy czasami się zdarzają

Nie miał byś ochoty zagrać w jakiegoś mmorpg

Ejj to zaczyna sie robic modne :) ja tez sie przywitam... potem :D

A tak wogole to siema... uwierz mi zdazysz nas znieniawidziec :D

OK mam sprawe mam wielką ochote pograć w jakąś gierke mmorpg. Czy możecie mi coś doradzić :?: Tak żeby przyjemnie się grało, szybko lvlki leciały :-P ogólnie żeby miło czas spedzic :mrgreen:

Czekam na jakieś propozycje z góry THX :lol:

P.S Gra ktos z was może w Infinity :?: Właśnie ją ściagnołem

Witam :D

Ja polecam Shaiya, bo pełno ludzi z tego forum razem w to gra łaćznie ze mną :) Tyle że ja mało czasu mam to żadko jestem :-/

A ja polecam nie zadawać tego typu pytań na tym forum (patrz - regulamin). Zasady, to zasady. No, ale żeby nie zniechęcać to oczywiście - witam na forum. Co to błędów to poczytaj trochę na temat rozdzielania wyrazów (nie z czasownikami piszemy oddzielnie, wyrazy "od razu" i "na pewno" to też dwa różne, pisane oddzielnie ;)) No widzę że trochę to u Ciebie kuleje. Wyeliminuj te błędy a na pewno trochę tu u nas zabawisz :)

Witam Rumunek. (po ci to PL? ;p) Hania w jego pobycie na forum nie tylko twoja wola ma tu jakieś znaczenie ale Rumun, mam nadzieje że Ci się nie spieszy :mrgreen:

//Odkąd mamy coś takiego jak ostrzeżenia - moja :P - Mr. Hania

Witam wszystkich jako że jestem nowy na tym forum to pasowalo by sie przedstawić :-P

A więc a zatem jestem Grzesiek i mam 20lat, interesuje się grami mmorpg :mrgreen: Grałem w takie gry jak Silkroad Online (global jak i priv) MU (tylko priv) i napewno w jeszcze tam jakieś ale niebede się rozpisywał :lol:

Z racji że bardzo lubię gry tego typu mam nadzieję że bede mógł razem z wami gościć tutaj na forum :-)

Jezeli macie jakieś pytania to prosze smialo pisać.

Pozdrawiam

P.S Zgóry przepraszam za jakiekolwiek błedy odarazu pisze żeby niewyszło że jakiś analfabeta :mrgreen: Zdarza mi się czasami jakąś literke pominąć :-P