Hello :D

Witam wszystkich ^^

Mam na imie Michal. Mam 16 lat (w maju xD). Urodzony w Gdyni, mieszkam w Newbury, Anglia. Od mlodych lat zafascynowany jestem MMORPG. 3 lata temu (po przyjezdzie do anglii) zaczalem grac w WoWa. Przestalem grac kilka miesiecy temu (z 2 moze? :o) poniewaz za duzo nauki brnie w moim kierunku a jak wiemy gra na pelnoplatnym globalu w Wowie w dobrej, raidowej, gildii wymaga dedykacji i w cholere czasu :P. Tesknie za wowem (:() ale na dobe zycie potrzeba nauki a do nauki potrzeba dedykacji, wiec z ciezkim sercem narazie musze zostawic mojego Rogala lvl 80 i inne postacie na jakis czas :(. Obecnie gram / szukam mniejszych MMORPGow, przez mniejsze mam na mysli darmowe i mniej czasochlonne ^_^. Interesuje sie muzyka, gram na gitarze elektrycznej, gram w pilke nozna i rugby ;P w tym roku koncze moja edukacje w Angielskim liceum (year 11 secondary school) i we wrzesniu ide do 6th formu (odpowiednik college'u, wg mnie lepszy :P) :)

no i to chyba wszystko :D

pozdrowienia dla wszystkich MMORPGowcow

/MH

Witam Ciebie bardzo serdecznie,dam Ci taką wskazówkę na przyszłość (przeczytaj regulamin) bo to uchroni od spamu i bezsensownych tematów jak i postów.

16 lat i konczych liceum? Ale dziwactwo :|

Czesc.

Przesadzilem troche z emotkami co? :(

tak 16 lat i juz liceum koncze tu. W Anglii zaczyna sie 2 lata wczesniej edukacje, czyli 2 lata predzej sie ja konczy : )

2 Lata wczesniej? Czego mozna nauczyc 5 latka? I co, poszedles do angielskiego liceum i miales 2 lata w plecy? Cos mi mowi, ze tam troche inny poziom nauczania...(i dobrze, bo u nas w wiekszosci uczymy sie niepotrzebnych rzeczy).

Ano, troche za duzo emotow:P

ano od 5 klasy biora cie do podstawowki. ta poziom nauczania jest nizszy troche ale szczerze mowiac od college'u idzie w gore naprawde. Patrzalem na materialy co bym mial w przyszlym roku i ciezkie jak nic lol.

Nie no ale spoko jest ^^

Witam ;] Miło poznać :P .

Witam użytkowniku nr . 6,567 ;)

Witam ;)

Saluto

ps. Kocham te spamerskie tematy :P

Ello!

W Anglii to w ogóle jest inaczej z tą nauką!

Tyle emotikonów to ja używałem ale sie przychamowałem =D

Dziekuje wszystkim za cieple powitanie ^^

[Offtop]

@broda81 - a kto niekocha xD

@DJsahman - ta.. staram sie ograniczyc teraz bo jszcze warn'a przedwczesnego dostane :o

[/Offtop] :P

jeszcze raz dziekuje wszystkim za powitanie :)

/MH

Broda skarżył mi się że zabraliście jego powitanie "ave" więc ma nowe.Z moim ma nie być tego samego.

Zdrastwajcie.

Witom ciebie Michale mam nadzieje że będziesz często tutaj zaglądać :)

Witam !

Witom ciebie Michale mam nadzieje że będziesz często tutaj zaglądać

oj no w wmiare czest otutaj jestem hyhy ^^

Witaj ;>

Tyż grom w Rohan, więc miło poznać :P

Witaj ;>Tyż grom w Rohan, więc miło poznać

wlasnie instaluje :P

napisz na PW to dam ci dane moze razem pogramy ^^

Witam wszystkich ^^

Mam na imie Michal. Mam 16 lat (w maju xD). Urodzony w Gdyni, mieszkam w Newbury, Anglia. Od mlodych lat zafascynowany jestem MMORPG. 3 lata temu (po przyjezdzie do anglii) zaczalem grac w WoWa. Przestalem grac kilka miesiecy temu (z 2 moze? :o) poniewaz za duzo nauki brnie w moim kierunku a jak wiemy gra na pelnoplatnym globalu w Wowie w dobrej, raidowej, gildii wymaga dedykacji i w cholere czasu :P. Tesknie za wowem (:() ale na dobe zycie potrzeba nauki a do nauki potrzeba dedykacji, wiec z ciezkim sercem narazie musze zostawic mojego Rogala lvl 80 i inne postacie na jakis czas :(. Obecnie gram / szukam mniejszych MMORPGow, przez mniejsze mam na mysli darmowe i mniej czasochlonne ^_^. Interesuje sie muzyka, gram na gitarze elektrycznej, gram w pilke nozna i rugby ;P w tym roku koncze moja edukacje w Angielskim liceum (year 11 secondary school) i we wrzesniu ide do 6th formu (odpowiednik college'u, wg mnie lepszy :P) :)

no i to chyba wszystko :D

pozdrowienia dla wszystkich MMORPGowcow

/MH