Hello wszystkim

Witam i pozdrawiam . Ma na imię Damian i mieszkam w Bielsku Białej. Ma 12 lat(skóńcze we wrześniu tego roku)i z koleji grałem w większość tytułów z tej strony, ale jedyne jakie mnie zaciekawiły to

-SilkRoad(trader, 30 lvl)

-Last Chaos(knight, lvl 23)

Reszta z mmorpg.org chociaż w większość grałęm mnie nie specjalnie zaciekawiła(grałęm w inne średnio 2 dni)

Poza tym lubie jeszcze gre plemiona, które są polskim mmorpg przez przeglądarke.

Kurcze rozpisałęm się ale nie ważne więc po prostu hello wszystkim.

Witam witam na forum. 8-)

Mnie mmorpg,które wymieniłeś do gustu,nie przypadły,ale to dla tego,że jestem strasznie wybredny w tej dziedzinie.Na jakim serwerze grasz w plemiona,ja na 3.

Witam na naszym forum ;-)

Poza tym lubie jeszcze gre plemiona, które są polskim mmorpg przez przeglądarke.

Drobne sprostowanie.. Gra "Plemiona" mimo iż ma polską nazwę i interface, nie jest polskim mmorpg. :-D

Hiho Damian :P

Witam i pozdrawiam . Ma na imię Damian i mieszkam w Bielsku Białej. Ma 12 lat(skóńcze we wrześniu tego roku)i z koleji grałem w większość tytułów z tej strony, ale jedyne jakie mnie zaciekawiły to

-SilkRoad(trader, 30 lvl)

-Last Chaos(knight, lvl 23)

Reszta z mmorpg.org chociaż w większość grałęm mnie nie specjalnie zaciekawiła(grałęm w inne średnio 2 dni)

Kurcze rozpisałęm się ale nie ważne więc po prostu hello wszystkim.