Hello

Witam wszystkich mam na imię Max a na nazwisko Widłak mam 16 lat pochodzę z tarnowa 80 Kilometrów od krakowa !!!! Bardzo ciekawa strona i fajna przedewszystkim !!! Pochodzę z teamu o nazwie Team fans www. Team zajmuje sie stronami www jestem tam modelatorem !!! Jeśli szukacię kogoś to mogę sie zgłośić pozdrowienia dla all !!!

Witam Cię. Intryguje mnie jedna rzecz: jak można być moderatorem i popełniać tyle błędów ortograficznych? Nie każdy musi tą ortografię znać, ale ja widzę że już Firefoxa masz a błędów nadal walisz co niemiara. Po napisaniu każdego posta przeczytaj go jeszcze raz i popraw ewentualne błędy.

Witam i pozdrawiam….

P.S radze pisać przez Worda!!!

A ja uważam,że mam gdzieś czy on popełnia błędy ;p

Trochę nie rozumiem zdziwienia odnośnie moderatora i błędów,jak ktoś jest "analfabetą"(to nie jest skierowane do nikogo) to nie może być moderatorem?Po za tym niektórzy ludzie tak jak ja zwykle piszą posty na szybko,bo na tylu forach na raz uczestniczyć to się nie da często sprawdzać błędów.

A właśnie sorki za moje błędy wiem,że to wam na pewno trochę utrudnia,no ale cóż pośpiech ;p

Witam wszystkich mam na imię Max a na nazwisko Widłak mam 16 lat pochodzę z tarnowa 80 Kilometrów od krakowa !!!! Bardzo ciekawa strona i fajna przedewszystkim !!! Pochodzę z teamu o nazwie Team fans www. Team zajmuje sie stronami www jestem tam modelatorem !!! Jeśli szukacię kogoś to mogę sie zgłośić pozdrowienia dla all !!!