Help na start

Siemka all chciałbym się zapytać jaką rase i postać proponujecie dla początkującego gracza? Zaczynam swoją przygodę na serwerze TheatreofDreams ale grałem na Hellgroundzie kiedyś :D Ok czekam na propozycję.

Każda klasa jest na swój sposób łatwa do gry, zależy co człowiek lubi. Co do rasy, to wybieraj co ci się podoba, a wracając do klasy mógłbyś napisać coś więcej, napisz czy wolisz walkę mieczem/sztyletami, czy łuki/kusze/broń palna, magia lecząca/żywiołów/krwi

Dzięki wybrałem sobie Priesta chyba blood elfa a mam pytanie gram sobie na prywatnym serwerze TheatreOfDreams i nikogo nie ma. Co to pustki czy w miestach pierwszych mało jest?

ja tam na wowie sie nie znam, ale prawdopodobnie moze to nie jest znany na tyle serv zeby tyle az osob gralo, znajdz w necie server ktory jest ladnie zaludniony i tam graj ;D

Ja Ci polecam huntera :) Właściwie nie potrzebujesz w ogóle resta, bijesz non stop. Pet ładnie tankuje a Ty nawalasz z kuszy/łuku/strzelby. Bardzo szybko i bardzo przyjemnie mi się nim expiło. Generalnie możesz sobie brać kilka mobów na klatę (jak masz wprawę) i jazda :)

Na chwilę obecną na tym serwerze jest ok 800 osób (na ich stronie masz licznik online). To jak na tą godzinę chyba całkiem niezły wynik (chociaż na Moltenie jest teraz 3400+ :D ). Nastaw się raczej na to, że będziesz expił solo :P

W początkowym mieście powinno być przynajmniej kilka osób, z resztą grałeś na hellgroundzie a sie pytasz...

Możesz wejść do tego głownego wielkiego miasta (nie pamiętam jak ono sie nazywało) tam zawsze było od groma typa, jak tam będą pustki, zmieniaj server.

Na razie mam 4 lvl ale jak nawet serwer nie wypali zmienie tylko plik 1 i będę grał na sunwell huneterem jak kolega mi doradzał a Hunter przydaję się też w pt czy nie?

Na razie mam 4 lvl ale jak nawet serwer nie wypali zmienie tylko plik 1 i będę grał na sunwell huneterem jak kolega mi doradzał a Hunter przydaję się też w pt czy nie?

Każda postać się przydaje :) Hunter do DPS :)

No ja jak zaczynałem przygodę z WOW'em to grałem magiem , human :) Grało mi się bardzo dobrze i w sumie do tej pory bym grał ale wolałem się odłączyć w porę niż się uzależnić :D Pozdrawiam :)

heh dzięki a teraz trochę offtopu gra ktoś na tym serwerze TheatreofDreams czy coś takiego? :D

Siemka all chciałbym się zapytać jaką rase i postać proponujecie dla początkującego gracza? Zaczynam swoją przygodę na serwerze TheatreofDreams ale grałem na Hellgroundzie kiedyś :D Ok czekam na propozycję.