Siemka all chciałbym się zapytać jaką rase i postać proponujecie dla początkującego gracza? Zaczynam swoją przygodę na serwerze TheatreofDreams ale grałem na Hellgroundzie kiedyś Ok czekam na propozycję.
Help na start
Każda klasa jest na swój sposób łatwa do gry, zależy co człowiek lubi. Co do rasy, to wybieraj co ci się podoba, a wracając do klasy mógłbyś napisać coś więcej, napisz czy wolisz walkę mieczem/sztyletami, czy łuki/kusze/broń palna, magia lecząca/żywiołów/krwi
Dzięki wybrałem sobie Priesta chyba blood elfa a mam pytanie gram sobie na prywatnym serwerze TheatreOfDreams i nikogo nie ma. Co to pustki czy w miestach pierwszych mało jest?
ja tam na wowie sie nie znam, ale prawdopodobnie moze to nie jest znany na tyle serv zeby tyle az osob gralo, znajdz w necie server ktory jest ladnie zaludniony i tam graj ;D
Ja Ci polecam huntera Właściwie nie potrzebujesz w ogóle resta, bijesz non stop. Pet ładnie tankuje a Ty nawalasz z kuszy/łuku/strzelby. Bardzo szybko i bardzo przyjemnie mi się nim expiło. Generalnie możesz sobie brać kilka mobów na klatę (jak masz wprawę) i jazda
Na chwilę obecną na tym serwerze jest ok 800 osób (na ich stronie masz licznik online). To jak na tą godzinę chyba całkiem niezły wynik (chociaż na Moltenie jest teraz 3400+ ). Nastaw się raczej na to, że będziesz expił solo
W początkowym mieście powinno być przynajmniej kilka osób, z resztą grałeś na hellgroundzie a sie pytasz...
Możesz wejść do tego głownego wielkiego miasta (nie pamiętam jak ono sie nazywało) tam zawsze było od groma typa, jak tam będą pustki, zmieniaj server.
Na razie mam 4 lvl ale jak nawet serwer nie wypali zmienie tylko plik 1 i będę grał na sunwell huneterem jak kolega mi doradzał a Hunter przydaję się też w pt czy nie?
Na razie mam 4 lvl ale jak nawet serwer nie wypali zmienie tylko plik 1 i będę grał na sunwell huneterem jak kolega mi doradzał a Hunter przydaję się też w pt czy nie?
Każda postać się przydaje Hunter do DPS
No ja jak zaczynałem przygodę z WOW'em to grałem magiem , human Grało mi się bardzo dobrze i w sumie do tej pory bym grał ale wolałem się odłączyć w porę niż się uzależnić
Pozdrawiam
heh dzięki a teraz trochę offtopu gra ktoś na tym serwerze TheatreofDreams czy coś takiego?
Siemka all chciałbym się zapytać jaką rase i postać proponujecie dla początkującego gracza? Zaczynam swoją przygodę na serwerze TheatreofDreams ale grałem na Hellgroundzie kiedyś Ok czekam na propozycję.