Help

Nie wiedziałem gdzie mam napisać ten tem wię go dałem tutaj

A wiec tak mam mały problem ze swoim sprzetem

Proceesor- Intel Pentium D 3.0 GHZ

Ram DDR2 1gb :(

Karta- G-force 7300GT

Windows XP

Chodzi w nim o to ze od kiedy zainstalowałem anty wirus na kompie to wszystkie gry zwolniły prawie o 50%!!!

dezinstalacja nic nie dała co mam robic?

Czy musze reinstalowac system?

ps. jest moze jakis anty wirus co nie obciąża prawie wcale systemu?

HELP

Nie wiedziałem gdzie mam napisać ten tem wię go dałem tutajA wiec tak mam mały problem ze swoim sprzetemProceesor- Intel Pentium D 3.0 GHZRam DDR2 1gb Karta- G-force 7300GTWindows XPChodzi w nim o to ze od kiedy zainstalowałem anty wirus na kompie to wszystkie gry zwolniły prawie o 50%!!!dezinstalacja nic nie dała co mam robic?Czy musze reinstalowac system?ps. jest moze jakis anty wirus co nie obciąża prawie wcale systemu?HELP

Pierwsze co bym zrobił to zainstalowanie na nowo sterowników do karty graficznej.

jaki masz antywir? najlepszy co nie obciaza to nod32

sterowniki aktualizuje na bieżąco a mojanty vir to AVG

Musze na nowo instalowac system?

Spróbuj najpierw zrobić przywracanie systemu do czasu sprzed instalacji antywira.

Jakbyś nie wiedział to: Start>Wszystkie Programy>Akcesoria>Narzędzia systemowe>Przywracanie systemu. Pamiętaj ze musisz znaleźć datę sprzed instalacji antywira. Jak to nie pomoże to będziemy myśleć dalej.

Zainstaluj Avasta. Jeżeli to nie wskóra to zainstaluj Windowsa mx7. Naprawdę dobry. Ostatecznie zostań bez żądnego anty wirusa... nie miałem pół roku i po zainstalowaniu nic mi nie wykryło. (to zależy jak często i co ściągasz).

Według mnie wystarczy przywrocenie punktu sprzed instalacji (przy kazdej isntalacji waznej poprawki lub waznego programu mogacego uszkodzic system jest tworzony punkt przywracania)

odinstalowac, usunac wpis z rejestru i git :P

jak cos to regcleaner ^^

odinstalowac, usunac wpis z rejestru i git jak cos to regcleaner ^^

Jesli ja mowie ze cos usuwam to mam na mysli usuniecie wszystkiego co pozostało po danym pliku

(rejejstr i pliki)

problem rozwiaze po przez wgranie systemu Windows 7 bulid 7025 beta

WIEC TEMAT MOZNA JUZ ZAMKNAC

Nie wiedziałem gdzie mam napisać ten tem wię go dałem tutaj

A wiec tak mam mały problem ze swoim sprzetem

Proceesor- Intel Pentium D 3.0 GHZ

Ram DDR2 1gb :(

Karta- G-force 7300GT

Windows XP

Chodzi w nim o to ze od kiedy zainstalowałem anty wirus na kompie to wszystkie gry zwolniły prawie o 50%!!!

dezinstalacja nic nie dała co mam robic?

Czy musze reinstalowac system?

ps. jest moze jakis anty wirus co nie obciąża prawie wcale systemu?

HELP