Help!

A wiesz co to jest cpu?..... Central Processing Unit, czyli centralna jednostka obliczeniowa, czyli procesor.

Wejdz w menadzera zadań i w procesach sprawdź co tak zużywa procka, jaka jest temp procka??

polecam przeczyścić kompa, a zwłaszcza zasilacz i jak masz to nałóż chłodzącą pastę na proca.

lol co ma zasilacz do obciążenia procka??

lol co ma zasilacz do obciążenia procka??

No nie wiem, zasilacz jest podpięty pod wszystko, a jak jest uszkodzony, albo nie daje rady to komp się wyłącza, a skoro taki problem ma też jego komp to chyba warto to sprawdzić, ale mogę się mylić...

To by się wyłączał od dawna gdyby zasilacz nie wyrabiał, sprawdź która aplikacja ci tak procka zżera i podaj jaka ma temperaturę...

Ale panowie wiem co to CPU ale nie chodzi mi o zasilacz ja do mam narazie gdzieś!

a da się tu filmik dać? jak tak to do jutra dam wam filmik jak to wszystko wygląda <_<

Nie pisz sam pod sobą postów tylko użyj opcji edytuj to takie skomplikowane?? Możesz odpowiedzieć na poprzednie moje pytania??

Nie pisz sam pod sobą postów tylko użyj opcji edytuj to takie skomplikowane?? Możesz odpowiedzieć na poprzednie moje pytania??

ej a moge nakręcić filmik? czy tylko zdjęcia moge dodać?

Jak??? Nawet z pulpitu nic nie włącze bo tak procesor idzie

ctrl+alt+del też nic nie pomaga??

ctrl+alt+del też nic nie pomaga??

NIE :(

Tylko na AWARYJNYM MOGĘ

POMÓŻCIE!!

Rozsyłajcie ten link pliska :(

To z trybu awaryjnego zrób ss jakie programu uruchamiają ci sie przy starcie systemu...

To z trybu awaryjnego zrób ss jakie programu uruchamiają ci sie przy starcie systemu...

Będę próbował, a to ty pisałeś o tej paście ? Może defragmentacja coś da? A może przeinstalowanie systemu? Albo program do zwalczania syfu?

Temat przeoczyłem, a więc triple post na pierwszej stronie tematu, potem zrobiłeś 2x double post. Na tej stronie zrobiłeś jeden double post i odświeżyłeś poniżej 72 h. To w sumie daje 5 ostrzeżeń. Jestem tutaj 4 lata, a nie pamiętam tak niechlubnego rekordu w tak krótkim temacie.

wiecie co? przeinstalowałem windowsa i........ DZIałA Trololololololololololo

Mam problem z komputerem....w sensie gdy go włączam to on zużywa CPU. Jak to się stało? Grałem i wyłączył się komputer. Otworzyłem go i nic poważnego. Włączyłem i zaczął używać całe CPU. Prosze pomocy mam ten komputer 3 lata ale w maju 4 a nowego dostaje prawdopodobnie w wakacje a tyle nie wytrzymam. Proszę pomocy. Mam win 7