Siema !
Jestem nowy i bardzo chciałbym sobie pograć w DDO ale nic nie wiem o tej grze czy mógłbym mi ktoś powiedzieć na jakim serwerze gra najwięcej polaków i czy w grze jest system gildii , petów itp i jak ogólnie wygląda świat w DDO ?
Siema !
Jestem nowy i bardzo chciałbym sobie pograć w DDO ale nic nie wiem o tej grze czy mógłbym mi ktoś powiedzieć na jakim serwerze gra najwięcej polaków i czy w grze jest system gildii , petów itp i jak ogólnie wygląda świat w DDO ?
1. Najwięcej polaków gra na Khyber.
2. Nie ma systemu petów, niektóre klasy mogę przyzywać stworzenia na czas bitwy, ale z systemem petów znanych z innych mmo za dużo wspólnego to nie ma.
3. Jest system gildii.
4. Świat jest zamknięty. Składa się z kilku(nastu) lokacji, w których zbierasz ekipę na danego questa, po czym wchodzisz do odpowiedniego dungeona. Dla każdego questa jest osobny dungeon.
Ogółem gra jest godna polecenia, jedna z lepszych aktualnie dostępnych darmowych produkcji.
1. Najwięcej polaków gra na Khyber.
Niee!!! niechce sklamac dlatego mowie CHYBA na Cannith, zreszta dla zalozyciela tematu www.ddopl.com jesli zamierzasz grac w DDO radze sobie poczytac
Najwięcej ludzi gra na Cannith. Jest tam kilka polskich gildii. Największą jest DDOpl, liczy ponad 150 członków (tak na oko może 200? Nie mam pojęcia). Są także mniejsze gildie ,które zrzeszają zaawansowanych graczy np. JIHADpl lub Radical Dreamers i kilka innych.
Siema !